S-a lansat GPayments, un serviciu de plăți online exclusiv pentru clienții Gomag

Marti, 13 Decembrie 2022, ora 14:30
857 citiri
S-a lansat GPayments, un serviciu de plăți online exclusiv pentru clienții Gomag
FOTO: gomag.ro

Plățile online devin mai ușor de gestionat pentru comercianții care fac eCommerce prin intermediul platformei Gomag.

Echipa Gomag, una dintre cele mai populare platforme de comerț online în România, a lansat GPayments / Gomag Payments, un serviciu de plăți online exclusiv pentru clienții platformei.

Principalul avantaj al serviciului constă în afișarea a multiple metode de plată în magazinele online, pentru comisioane preferențiale în funcție de abonamentul Gomag ales.

Activarea se face extrem de simplu, iar serviciul rezolvă o provocare cu care se confruntau des până acum comercianții cu business-uri mici și medii.

GPayments: toate plățile online, într-un singur loc

Pentru antreprenori, Gomag Payments reprezintă un mod de simplificare a gestiunii plăților online, atât din punct de vedere al acceptării plăților, cât și rambursare.

Totul se întâmplă în panoul de administrare al magazinului lor pe Gomag, fără bătăi de cap și fără întârzieri.

Comercianții au la dispoziție cele mai frecvent utilizate metode de plată online:

Plata prin card de debit/ credit

Serviciul Gomag Payments este format în parteneriat cu procesatorii de plăți populari din România și nu numai, astfel că siguranța și rapiditatea plăților este garantata de aceștia.

Transferul plăților se face imediat în contul magazinului, iar clienții primesc confirmarea acesteia.

Plata prin card, în rate

Clienții magazinelor online care au activă opțiunea GPayments își pot achita comenzile cu carduri de credit emise de Banca Transilvania, Raiffeisen, BRD, Garanti sau AlphaBank.

Plata în rate prin TBI Pay

Metoda de plată Buy now, Pay later a început să fie din ce în ce mai populară în România. GPayments pune la dispoziție și această metodă la activare, astfel încât comercianții să aibă oportunități noi de creștere a valorii comenzilor.

Este în special recomandată industriilor cu produse premium, mai scumpe, sau unde clienții au dezvoltat deja obiceiul de a plăti în rate.

Plata în rate prin Mokka

În aceeași idee, plățile efectuate cu GPayments prin intermediul Mokka ajută comercianții să mărească rata de conversie, oferind clienților o metodă convenientă de a achita produsele dorite.

Cu toți acești procesatori, Gomag a negociat deja comisioane preferențiale, ținând cont de abonamentul comercianților ce vând pe platformă.

Activarea GPayments, o mișcare isteață în planul de business

Pentru antreprenorii mici și medii, negocierea cu procesatori de plăți în mod individual este, deseori, dificilă. Gomag vine în ajutorul lor cu GPayments, unde comisionele au fost deja discutate.

Informații detaliate despre valoarea acestui comision - singura taxă percepută prin activarea serviciului - pot fi verificate în panoul de administrare al magazinului, în sectiunea Setări - Plată.

Nu este nevoie de un contract prealabil cu procesatorii doriți, deoarece prin activarea GPayments datele necesare sunt trimise automat partenerilor acestui serviciu, care îi vor contacta direct pe comercianți pentru a demara întregul proces de contractare.

Un alt avantaj al Gomag Payments este faptul că oferă multiple metode de plată, printr-o singură integrare.

Astfel, se economisește timp și resurse, iar clienții magazinelor online pot vedea în site metodele lor preferate, pentru a încheia tranzacția rapid și sigur.

Inclusiv rambursul este gestionat prin panoul de administrare Gomag.

GPayments este un nou serviciul de plăți online disponibil exclusiv clienților Gomag.

Activarea lui e gratuită, iar singurul cost este dat de comisionul preferențial negociat deja cu procesatorii de plăți cu care dorești să colaborezi.

Despre Gomag

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce din România, platformă pe care vând aproape 3000 de magazine online din toate industriile. Printre clienții acesteia se numără BeautyBee, SuperMercato, PersonallyME, Aqualine, VanillaDays, SportPartner, Boromir Market, E-acumulatori, Photosetup, Buy4Baby și mulți alții.

Platforma se diferențiază de concurență prin funcționalități native exclusive pentru piața românească, precum modulul de creare landing page & blog direct în platformă, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator temă și 160+ de aplicații presetate.

Platforma Gomag este proiectul lui Cosmin Dărăban (CEO Gomag) și Aurelian Motica (CTO Gomag), în spatele careia lucrează o echipă de 30+ de oameni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gomag, #gpayments, #serviciu plati online, #plati online , #Plata cu cardul