Amazon: Cea mai bine vanduta carte din 2012, un roman erotic

Duminica, 16 Decembrie 2012, ora 13:15
3418 citiri
Amazon: Cea mai bine vanduta carte din 2012, un roman erotic

"Cele 50 de vicii ale domnului Gray/ Fifty Shades of Gray", roman erotic scris de E.L. James, este cea mai bine vanduta carte din 2012 pe site-ul Amazon, urmata de "Gone Girl", de Gillian Flynn, a informat vineri distribuitorul online.

"Acesta a fost, cu siguranta, anul baietilor rai in literatura de fictiune", a spus Sara Nelson, director editorial al Kindle, una dintre cele mai importante companii de vanzare de carte electronica, si reprezentant Amazon.com.

"E.L. James a publicat primele doua carti ale trilogiei "Cele 50 de vicii" in 2011, asa ca ele nu au fost eligibile pentru lista din 2012. Seria a fost un real succes anul acesta, fiind propulsata imediat in topul 10 al vanzarilor pe Amazon, ocupand locurile 1 si 3", a mai spus Nelson intr-o declaratie acordata Reuters.

Pe locul al patrulea in topul celor mai vandute carti pe Amazon.com se afla "Bared to You: A Crossfire Novel", de Sylvia Day, iar pe al cincilea se afla volumul semnat de Mark Owen "No Easy Day: The Firsthand Account of the Mission That Killed Osama Bin Laden/ Nu a fost o zi usoara: Povestea din prima sursa a misiunii care l-a ucis pe Osama bin Laden".

Sylvia Day are doua volume in Top 10 Amazon, scriitoarea ocupand si pozitia a saptea, cu "Reflected in You: A Crossfire Novel", chiar inaintea lui John Grisham, cu "The Racketeer", si a lui William Landy, cu "Defending Jacob: A Novel", aflat pe locul al noualea.

Pozitia a sasea in topul Amazon al celor mai bine vandute carti din 2012 a fost ocupata de "The Marriage Bargain (Marriage to a Billionaire)", scrisa de Jennifer Probst, in timp ce clasamentul a fost inchis de romanul "The Innocent", al lui David Baldacci.

#cele mai vadute carti 2012, #cele mai vandute carti Amazon, #romanului anului 2012 Amazon, #top vanzari carti Amazon , #Stiri Carti