Carte de business: Cadranul banilor

Sambata, 24 August 2013, ora 00:00
3746 citiri
Carte de business: Cadranul banilor

Cartea "Cadranul banilor", de Robert T. Kiyosaki si Sharon L. Lechter, iti arata ce trebuie si cand trebuie sa faci, pentru a face parte din acea categorie de oameni care muncesc mai putin, castiga mai mult si au o siguranta financiara mult peste medie.

Business24 iti recomanda in acest weekend "Cadranul banilor. Ghidul tatalui bogat pentru libertate financiara", o carte care vorbeste "despre alegerea unor noi optiuni, noi directii si a unui nou viitor financiar", dupa cum o spune chiar autorul Robert T. Kiyosaki.

Ideea cartii porneste de la concluzia autorilor ca majoritatea dintre cei mai buni absolventi de la marile universitati aspira sa lucreze pentru oameni precum Bill Gates, Richard Branson, Michael Dell si chiar raposatul Steve Jobs.

Ce au in comun toti acestia? Faima, banii si, desigur, faptul ca nici macar nu si-au dus pana la capat studiile superioare.

Citind aceasta carte iti vei da seama care este diferenta dintre un angajat si un patron, vei afla de ce unii oameni de afaceri obtin castiguri imense, in timp ce multi dintre oameni abia reusesc sa supravietuiasca.

In plus, vei putea analiza gandirea si sansele de reusita ale celor are schimba locurile de munca in raport cu cei care au curajul sa isi dea demisia si sa-si construiasca adevarate imperii in business.

"Cadranul banilor furnizeaza o harta cu traseul catre succesul financiar", sustine cel de-al doilea autor, Sharon L. Lechter.

Daca te-am convins ca ti-ar prinde bine o astfel de lectura, atunci trebuie sa stii ca poti comanda online cartea de pe site-ul Elefant.ro, Curtea Veche sau Librarie.net.

#carte business, #Cadranul banilor, #ghid libertate financiara , #Carte business