Carte de business: Cum sa atragi banii altora

Sambata, 09 Noiembrie 2013, ora 00:00
3027 citiri
Carte de business: Cum sa atragi banii altora
Foto: photoebookpublishing.com

Banii gheata alcatuiesc fundatia oricarui business de succes, insa nu e obligatoriu sa incepi o afacere cu proprii tai bani.

Poti face bani folosind banii altora, sustine Michael A. Lechter, avocat specializat in proprietate intelectuala si autor al cartii "Banii altora: Cum sa atrageti banii altora pentru investitiile dumneavoastra".

Daca ai o idee buna, o propunere de business si "iti faci temele", adica ii pui niste baze solide, "banii altora", intr-o forma sau alta, nu vor intarzia sa apara, sustine autorul.

"Aportul de capital e fundatia pe care se cladeste orice afacere de succes, insa abilitatea de a obtine acest capital necesar pentru initierea si dezvoltarea unei afaceri este un element esential pentru succesul acelei afaceri", completeaza Robert T. Kiyosaki, autorul seriei "Tata Bogat", din care face parte si cartea "Banii altora: Cum sa atrageti banii altora pentru investitiile dumneavoastra".

Business24 iti recomanda sa citesti aceasta carte din care vei invata sa creezi strategii folosindu-te de banii altora, sa privesti dincolo de resursele de care dispui tu cand ai idei de afaceri si sa atragi investitori fara sa iti risti propria afacere.

Tot din aceasta carte vei invata sa identifici si sa evaluezi diferite forme disponibile de bani ai altora, dar si sa fii creativ cand trebuie sa gasesti surse de bani.

Daca te-am convins, atunci trebuie sa stii ca poti comanda cartea "Banii altora: Cum sa atrageti banii altora pentru investitiile dumneavoastra" de Michael A. Lechter pe site-ul Elefant.ro, Librarie.net sau BuyBooks.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carte business, #cum faci bani, #banii altora , #Carte business