Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Carti > Carte business
A   A   A

Carte de business: Cum sa fii o femeie bogata

Carte de business: Cum sa fii o femeie bogata
Ai toate atuurile pentru a te numi o femeie puternica? Daca da, atunci iti mai ramane un singur pas pana la a te numi "Femeie Bogata": planificarea viitorului financiar.
Daca stii cum sa investesti in tine si in viitorul tau financiar, atunci poti depasi orice bariere. In plus, independenta financiara iti creste nivelul de respect pentru propria persoana si, chiar mai important, timpul liber dedicat celor dragi.

Mai mult decat atat, adeseori, femeile au un spirit antreprenorial mult mai dezvoltat decat barbatii si mai multe sanse de reusita intr-un astfel de domeniu.

Business24 iti recomanda in acest weekend cartea "Femeie bogata. Ghid de investitii pentru femei", scrisa de Kim Kiyosaki, o lectura extrem de placuta si de utila cu care merita sa incepi luna martie.

Autoarea isi argumenteaza optiunea de a scrie o astfel de carte tocmai datorita faptului ca in ziua de astazi femeile trebuie sa invete sa-si gestioneze cu intelepciune banii si investitiile, in aceeasi masura in care o fac si barbatii din jurul lor.

Kim este un speaker international, autor, antreprenor, investitor imobiliar si fondatorul portalului RichWoman.com, prin intermediul careia autoarea sustine fiecare femeie dornica sa-si dezvolte educatia financiara si sa-si indeplineasca visurile.

Daca vrei sa afli care sunt atuurile tale in investitii, daca vrei sa inveti cum sa-ti planifici evolutia financiara si chiar antreprenoriala, poti cumpara cartea "Femeie bogata. Ghid de investitii pentru femei" de pe Elefant.ro sau sa alegi cel mai bun pret de pe shopmania.ro.
Facebook ShareTweet
 Sambata, 01 Martie 2014, ora 00:00
 Autor:  Daniela Radulescu

 Articol citit de 3146 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor