Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Carti > Stiri Carti
A   A   A

Cartea despre comerț online – un antidot pentru afaceri costisitoare

Cartea despre comerț online – un antidot pentru afaceri costisitoare
FOTO: carteadesprecomertonline.ro
Comerțul online necesită cunoștințe și tehnici avansate pentru succesul unei afaceri, ce trebuie aplicate constant și care nu se vor încheia niciodată. Afacerile sunt costisitoare și consumatoare de timp, însă, odată înțelese pe deplin și aflată cheia succesului, afacerile pot urca pe culmile succesului. Întrucât industria comerțului electronic este în plină floare, află care sunt conceptele de bază prin care să îți poți înființa un magazin online și cum să-ți extinzi afacerea, dar și ce provocări te vor aștepta din partea clienților.
Cartea despre comerț online – adevăruri nespuse pentru tinerii antreprenori
Cartea despre comerț online reprezintă ghidul de bază care te va pregăti pentru a face față industriei comerțului online. Nu puțini sunt cei care aleg calea comerțului online, fără să dețină informațiile necesare unei afaceri reușite.

Cartea îți va prezenta psihologia cumpărăturilor online, importanța construirii unui brand, fiindcă este important ca viitorul cumpărător să poată înțelege și rezona cu mesajul brandului, cum să alegi produsele potrivite și importanța descrierilor acestora sau de ce un preț corect este un factor de decizie important pentru client.
Succesul unei afaceri online, indiferent de nișa aleasă, constă în cât de cunoscută știi să-ți faci afacerea. Cum poți face acest lucru? Prin alegerea titlurilor potrivite pentru fiecare produs comercializat, descrierea lui, fotografiile produselor, dar și prin optimizarea SEO a site-lui. Toate aceste informații îți sunt prezentate succint în carte, în capitole dedicate.

Timpul, energia, bugetul, bunăstarea mentală, toate sunt importante atunci când decizi deschiderea unui magazin online. În același timp, toate sunt limitate. Este important să-ți construiești o disciplină și anumite rutine, pentru a fi mai eficient.

Cartea, care poate fi totodată considerată un ghid în comerțul online, îți va prezenta detaliat, ușor de înțeles și cât se poate de realistic, toate informațiile de care ai nevoie. De la crearea site-ului, la informațiile necesare pentru un site cât mai detaliat, la optimizarea lui, până la înțelegerea clienților, educarea lor și diverse strategii de marketing, toate informațiile sunt prezentate în carte, pentru a învăța cum să gestionezi cu succes o afacere.

De ce să cumperi cartea înainte de a te lansa în comerțul online?

Dacă îți dorești să devii un antreprenor și să îți deschizi propria afacere online sau ești deja antreprenor online, dar vrei să îți diversifici cunoștințele în domeniu, autorul îți va oferi sfaturi utile și practice ce te vor ajuta să începi o afacere cu un magazin online, tehnici de promovare a magazinului, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, explicate astfel încât să le înțelegi cu ușurință, tehnici ce îți pot propulsa magazinul online printre cele mai cunoscute din domeniul nișei în care activezi, ce anume să faci pentru a te dezvolta și ce trebuie să eviți pentru afacerile costisitoare, te va ajuta să înțelegi psihologia brandului și a vânzărilor online.

Totodată, cartea îți va prezenta situații ciudate, dar și comice, cu care autorul s-a întâlnit, și din care vei putea trage anumite considerente, pentru a descoperi șansele unei afaceri online reușite.

Alege să înveți din experiențele autorului în ceea ce privește comerțul electronic și descoperă tainele nespuse ale comerțului online, pentru o afacere de succes. În esență, cartea nu este obligatorie pentru antreprenori, însă mesajul acesteia, în funcție de cititor, este unul din care toți trebuie să învețe: nu există încă nicio vrajă magică, care să facă lucrurile să funcționeze fără probleme. Cei mai mulți antreprenori pierd bani, fiindcă nu au aflat încă faptul că pentru a avea succes, este nevoie să fie consecvenți. Consecvența antreprenorilor, alături de educarea clienților, sunt pași importanți pentru o afacere online profitabilă.

Dacă vrei să afli cum să adopți mentalitatea unui om de afaceri în comerțul electronic, vei putea găsi Cartea despre comerț online, scrisă de Marius Trandafir, un expert în realizarea site-urilor și în industria comerțului online, pe https://carteadesprecomertonline.ro, atât în versiunea tipărită, cât și în versiunea digitală PDF protejată, o poți descărca din Google Play Books – versiunea pentru Android sau versiunea în engleză printată sau digitală, disponibilă pe Amazon Books.
Facebook ShareTweet
 Marti, 05 Aprilie 2022, ora 17:03
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 469 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor