Cartea Ferrari, in editie de colectie: Invata de la cei mai buni

Sambata, 21 Septembrie 2013, ora 00:00
2079 citiri
Cartea Ferrari, in editie de colectie: Invata de la cei mai buni
Foto: Günther Raupp / Sursa: teNeues

Invata de la cei mai buni ce inseamna succesul, mai repede decat restul lumii! In acest weekend iti propunem o carte in editie limitata despre succesul Ferrari.

Libraria online teNeues iti ofera o Editie de Colectie in avanpremiera a urmatoarei carti "Ferrari Book", ce urmeaza sa fie lansata in luna octombrie.

Cartea contine fotografii impresionante si prezinta istoria brandullui italian de la inceputurile sale, din 1947 pana in 2013, moment in care se numara printre cele mai sonore nume din industria luxului.

Imaginile variaza de la modelul 166 SC din 1948 pana la cel mai recent model "LaFerrari" si sunt insotite de texte interesante si detalii despre fiecare model in parte.

Doar 100 de exemplare din "Editia de Colectie" au fost scoase la vanzare, fiecare avand o cutie speciala, cu clama.

In carte ve mai gasi si un poster la calitate foarte buna, semnat si numeratat de catre Gunther Raupp, fotograful oficial Ferrari inca din 1984.

Pretul acestei bijuterii este, insa, pe masura: 2.500 de dolari.

Site-ul teNeues nu asigura livrare pana in Romania, ci numai in Statele Unite, insa daca iti doresti sa fii si tu unul dintre colectionarii care detin un exemplar al acestei carti despre Ferrari, cu siguranta vei gasi modalitati prin care sa treci peste acest impediment.

#carte Ferrari, #Ferrari carte editie limitata, #Ferrari carte SUA , #Lansare de carte