Cum sa fii un gentleman: Carti care iti arata calea spre eleganta (I)

Sambata, 16 Martie 2013, ora 00:00
7312 citiri
Cum sa fii un gentleman: Carti care iti arata calea spre eleganta (I)

Regulile de baza pentru un gentleman sunt numeroase, iar autorul John Bridges iti pune la dispozitie o intreaga colectie pe aceasta tema. Te-ai gandit vreodata care este cea mai potrivita metoda pentru a accepta un compliment? Sau daca este in regula ca raspunzi la telefoanele importante in timpul cinei?

Din aceste carti vei primi raspunsurile la aceste intrebari si multe altele.

In plus, vei afla care este intelesul exact al unei petreceri de tipul "black tie optional" si cum trebuie sa te imbraci in functie de ocazie, astfel incat sa respecti nivelul de eleganta impus, dar si confortul tau personal.

Business24 iti prezinta o parte din titlurile ce fac parte din aceasta colectie si te invita sa citesti urmatoarea editie "Cum sa-i cheltuiesti" pentru a-ti prezenta si restul cartilor scrise de John Bridges ce nu trebuie sa lipseasca din biblioteca ta.

Cum sa fii un gentleman - Maniere ce nu se demodeaza

Ar trebui sa iti iei BlackBerry-ul cu tine in vacanta? Care este cea mai buna modalitate de a accepta un compliment? Este e-mail-ul o modalitate acceptabila pentru a scrie un mesaj de multumire?

In timp ce regulile elegantei nu se schimba niciodata, cu siguranta situatiile cu care se confrunta un gentleman s-au schimbat semnificativ in ultimii iar cartea "How To Be a Gentleman" iti poate fi un ghid, in ziua de azi.

Cumpara cartea "How To Be a Gentleman"

Cum sa fii un gentleman - Ghidul bunului simt

Ar trebui sa raspunzi la un telefon important in timpul unei intalniri la cina? Cum te comporti la o inmormantare? Cand spui "imi pare rau"? Jong Bridges raspunde la toate aceste intrebari intr-o carte de capatai pentru oricine aspira sa fie un adevarat gentleman.

Cumpara prima editie a cartii "How To Be a Gentleman"

Un gentleman stie cum sa inceapa o conversatie

Cartea "As A Gentleman Would Say" se concentreaza pe acele momente in care a sti ce trebuie sa spui este o provocare absolut necesara.

De la subiecte mai usoare, de tipul "Cum sa reactionezi cand cineva te refuza" sau "Ce sa spui cand obseriv ca cineva este dezlegat la fermoar" catre cele mai serioase, precum "ce sa spui cand un coleg a suferit un esec sau un deces in familie".

Aceasta carte nu iti spune doar ce sa spui in peste 100 de situatii sociale, ci iti da si exemple despre ceea ce ar putea fi gresit sa spui.

Cumpara cartea "As A Gentleman Would Say"

50 de lucruri pe care orice tanar gentleman trebuie sa le stie

Printre subiectele dezvoltate in cartea "50 Things Every Young Gentleman Should Know " se numara si "cum sa dai mana", "cum sa te prezinti sau sa prezinti pe cineva", "ce sa faci cand stranuti sau tusesti" sau "cum sa folosesti un servetel".

Cumpara cartea "50 Things Every Young Gentleman Should Know "

Ghid pentru ocazii memorabile

"A Gentleman Entertains" contine 15 lucruri de care trebuie sa tii cont inainte de un eveniment pe care il organizezi, 100 de lucruri pe care orice gentleman ar trebui sa le stie despre ce inseamna sa fii gazda, idei pentru douasprezece petreceri tematice si 20 de retete deja incercate.

Tot din aceasta carte vei afla cum sa faci fata situatiilor neplacute, care apar inevitabil la evenimente importante.

Cumpara cartea "A Gentleman Entertains"

Ce sa porti, cand sa porti si cum sa porti

"A Gentleman Gets Dressed Up" nu tine loc de stilist, insa contine reguli care iti vor permite sa te simti confortabil cu alegerile vestimentare pe care le faci.

Aici vei gasi raspunsuri la intrebari precum "Cu ce te imbraci la o petrecere de tipul 'black tie optional'?". "Cu ce te imbraci la o nunta, sambata seara la ora 19.00", "Cu ce te imbraci la o premiere de tip 'Academy Awards'?" sau cum te imbraci la o inmormantare.

Cumpara cartea "A Gentleman Gets Dressed Up"

#carte gentleman, #carti ghid gentleman, #top carti gentleman , #Carte business