Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Carti > Edituri
A   A   A

Fenomenul editorial "After" va face saltul de la platforma digitala la hartia de tipar

Fenomenul editorial "After" va face saltul de la platforma digitala la hartia de tipar
Sursa foto: Page to Premiere
"After", cel mai mare fenomen editorial din istoria internetului, va fi publicat pe hartie la 29 octombrie, cu primul volum al romanului cu care tanara autoare americana Anna Todd a atras un miliard de cititori online din intreaga lume, a informat luni editura Planeta, citata de EFE.
La sfarsitul lunii octombrie va fi lansata in librarii aceasta povestire romantica contemporana in versiune extinsa si revizuita, dupa ce a avut un succes urias pe platforma de lectura sociala Wattpad, unde scriitorii anomini isi posteaza relatarile pe capitole, iar cititorii interactioneaza aducand idei.

"After", prezentat in format "fan-fiction", a interesat milioane de cititori din intreaga lume, transformand romanul lui Todd intr-un fenomen global, cu o comunitate de fani comunicand in 15 limbi straine.
Dupa un asemenea succes, Simon and Schuster, una din principale editori din SUA, a achizitionat drepturile pentru un contract cu mai multe zerouri si se pregateste de o lansare mondiala in 30 de tari, a explicat Planeta.

"After" este o poveste despre inocenta si trezire la viata, a carei protagonista este o tanara, care se confrunta cu primul an de facultate. Cartea va avea de asemenea o adaptare cinematografica.

In carte, Tessa Young, obisnuita cu o viata stabila si ordonata, vede cum lumea ei este data peste cap cand il cunoaste pe Hardin, un baiat atragator dau care provine dintr-un mediu rau famat.
Facebook ShareTweet
 Luni, 22 Septembrie 2014, ora 15:53

 Articol citit de 6196 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor