Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Carti > Scriitori
A   A   A

J.K. Rowling va dona banii obtinuti din vanzarea unei carti despre Harry Potter

J.K. Rowling va dona banii obtinuti din vanzarea unei carti despre Harry Potter
J.K. Rowling a promis ca va dona in scopuri caritabile incasarile obtinute din vanzarea unei enciclopedii a universului magic al lui Harry Poter, la care inca lucreaza, conform starpulse.com.
Scriitoarea le-a dezvaluit fanilor, pe site-ul sau de internet ca lucreaza la o colectie de materiale privindu-l pe celebrul ucenic vrajitor, iar banii urmeaza sa fie donati unei organizatii caritabile.

"De multa vreme v-am promis o enciclopedie a lumii lui Harry, iar acum m-am apucat sa o pun cap la cap. Va dura ceva timp pana voi reusi sa termin, insa cand va fi gata, toate incasarile vor fi donate in scopuri caritabile", sustine scriitoarea.

De asemenea, J.K. Rowling a confirmat faptul ca nu are niciun fel de plan privind o eventuala noua carte a seriei "Harry Potter".

"Nu am vrut niciodata sa infirm ca as putea scrie un nou roman (in cadrul seriei) pentru ca ar fi o prostie sa neg acum ceva ce as putea dori sa fac peste cativa ani (...) Pentru viitorul apropiat insa, nu pregatesc un alt roman Harry Potter si cred ca povestea ucenicului vrajitor este rotunda si completa, asa cum a fost publicata in cele 7 carti ale seriei", a mai adaugat ea.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 18 Aprilie 2012, ora 10:45

 Articol citit de 1733 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor