Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Carti > Edituri
A   A   A

Klaus Iohannis isi lanseaza volumul autobiografic "Pas cu Pas"

Klaus Iohannis isi lanseaza volumul autobiografic "Pas cu Pas"
Foto: Curtea Veche
Presedintele ales al Romanei, Klaus Iohannis, va fi prezent, miercuri, de la ora 17.30, la standul editurii Curtea Veche Publishing, de la Targul International Gaudeamus - Carte de invatatura, unde va avea loc evenimentul de lansare a volumului sau autobiografic "Pas cu pas".
Evenimentul de lansare a volumului "Pas cu Pas" va include si o sesiune de autografe, scrie Mediafax

In cele peste 200 de pagini ale volumului, Klaus Iohannis prezinta atat intamplari din culise, cat si momente mai putin cunoscute din viata publica. Pentru prima data, noul presedinte al Romaniei vorbeste deschis, intr-un volum autobiografic, despre copilarie, adolescenta, sora, sotia sa, despre studentia la Cluj si despre cariera in invatamant.

"Am adunat in aceasta carte momente din viata publica, incercand sa refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizica la ipostaza de candidat pentru presedintie. Am inclus in ea si lucruri personale, dar nu am facut-o neaparat pentru a raspunde curiozitatii celorlalti. Am recuperat acele intamplari, intalniri sau detalii care au spus ceva despre felul in care m-am format, despre valorile pe care le-am pretuit. Identitatea mea personala a umplut, prin intermediul faptelor, dar si prin aceste principii in care am crezut, rolul de persoana publica pe care l-am ocupat mai bine de paisprezece ani. (...) A venit timpul ca valorile performantei sa fie puse in actiune tocmai pentru ca aspiratiile de atata amar de timp sa se transforme, in sfarsit, in realitati palpabile: stabilitate economica, bunastare si certitudinea ca ne-am inscris, pas cu pas, pe drumul care trebuie", spune Klaus Iohannis, in comunicat.

Klaus Iohannis este primarul municipiului Sibiu, presedintele Partidului National Liberal (PNL) si presedintele ales al Romaniei. S-a nascut pe 13 iunie 1959, la Sibiu, a urmat Liceul "Samuel von Brukenthal" si a absolvit cursurile Facultatii de Fizica la Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca. Intre 1983 si 1989 a fost profesor la diferite scoli si licee din Sibiu si din imprejurimi, iar, intre 1989 si 1997, a predat fizica la Colegiul National "Samuel von Brukenthal" din orasul natal.
Facebook ShareTweet
 Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 16:47

 Articol citit de 8885 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor