Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Carti > Carte business
A   A   A

Nu uita la ce pagina ai ramas! Alege un semn de carte inedit

Nu uita la ce pagina ai ramas! Alege un semn de carte inedit
Foto: Mark Cocksedge
Semnul de carte iti poate decora acum intr-un mod inedit interiorul, transformand cartea intr-un obiect activ in spatiul inconjurator. Sculptorul Paul Cocksedge iti propune o colectie unica de semne de carte din marmura, realizata initial pentru o expozitie hand-made in Milano.
Acest obiect decorativ pare sa fie exact opusul unui semn de carte: e greu de ridicat, dificil de mutat, mai mare decat cartea insasi, dar impresionant pentru privitori.

Ca rezultat al acestei abordari neobisnuite, Marble Bookmark (semnul de carte din marmura - n.r.) schimba radical rolul unei carti in casa, tranformand-o intr-o parte activa a spatiului inconjurator, aproape ca un obiect de venerat pe un altar de marmura. Bucatile sunt taiate dintr-un bloc de marmura din Grecia, "Pentelic", selectat de Paul Cocksedge personal.Foto: Mark Cocksedge
"N-am mai lucrat cu marmura pana acum. Marmura din Grecia are culori si texturi uluitoare. Am luat in considerare diferite materiale, insa marmura mi s-a parut o alegere aproape de perfectiune, transformand un obiect neobisnuit intr-un obiect clasic" a declarat Paul Cocksedge, creatorul acestei colectii unice, pentru Business24.

Semnul de carte poate fi comandat de pe site-ul Paul Cocksedge Shop, costa 480 de lire si vine in doua variante: fie de 300 de milimetri lungime, 115 milimetri latime si inaltime de 275 de milimetri (semnul de carte pentru masa), fie de 300 de mimimetri lungime, 220 de milimetri latime si 1.000 de milimetri inaltime.

Cel mai mic semn de carte cantareste 15 kilograme, in timp ce semnul mare cantareste 93 de kilograme.Video: Paul Cocksedge Shop
Facebook ShareTweet
 Sambata, 23 Iunie 2012, ora 00:00
 Autor:  Oana Dimitriu

 Articol citit de 1995 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor