Romania va fi prezenta, in premiera, la Targul de carte de la New York

Luni, 24 Martie 2014, ora 15:30
1676 citiri
Romania va fi prezenta, in premiera, la Targul de carte de la New York

Romania va participa, pentru prima data, la sfarsitul lunii mai, cu un stand national la Targul de carte de la New York, a anuntat, duminica seara, la Paris, presedintele Institutului Cultural Roman, Lilian Zamfiroiu.

El a mentionat ca programul evenimentului, care va fi organizat de ICR, "nu este inca stabilit, dar se construieste in aceste zile impreuna cu reprezentanta ICR de la New York".

"Avem si avantajul ca directorul reprezentantei noastre de la New York este un fost editor de mare succes in Romania, doamna Doina Uricariu si de asemenea, director adjunct, care se va alatura echipei pe data de 3 aprilie, domnul Mircea Suciu. Am toate motivele sa cred ca prima prezenta romaneasca la targul de carte de acolo va fi un succes", a mai spus Lilian Zamfiroiu.

Romania a participat, in perioada 21-24 martie, la cea de a 34-a editie a Salon du Livre, cel mai important eveniment editorial din Franta, cu un stand organizat de Institutul Cultural Roman (ICR), avand tema "Des livres a venir, l'avenir des livres".

Tot in acest an, tara noastra va fi prezenta la targurile de carte de la Londra si de la Torino.

#targ carte New York, #stand national targ carte, #targ carte Londra , #Targ de carte