Targul Gaudeamus s-a incheiat. Vezi care a fost cea mai cautata carte

Luni, 28 Noiembrie 2011, ora 09:32
2499 citiri
Targul Gaudeamus s-a incheiat. Vezi care a fost cea mai cautata carte
sursa foto: adevarul.ro

Premiul pentru "cea mai ravnita carte a targului Gaudeamul 2011" a fost castigat de catre Neagu Djuvara, pentru volumul "Raspuns criticilor mei si neprietenilor lui Negru Voda".

Organizatorii targului au realizat un Top 3 al celor mai iubite edituri, premiile fiind acordate in urma voturilor publicului participant la eveniment. Astfel, pe primul loc in acest top s-a situat Humanitas, editura urmata de RAO si Nemira.

Premiul "Educatia" a revenit Academiei de Studii Economice din Bucuresti, iar premiul de excelenta - Editurii Vinea (pentru implicarea in proiecte editoriale de promovare a literaturii romane la nivel international).

Trofeele presei, acordate tot prin votul publicului, s-au impartit astfel: la sectiunea "presa scrisa", a fost premiat cotidianul Evenimentul Zilei, la sectiunea "TV" - TVR, la sectiunea "radio" - Radio Guerrilla, la sectiunea "agentii de presa" - Agerpres. Premiul sectiunii "online" nu a fost acordat anul acesta.-

Potrivit organizatorilor, la Gaudeamus au avut loc peste 650 de lansari si prezentari de carte, dezbateri si mese rotunde, expozitii, intalniri cu scriitori si oameni de cultura atat din Romania, cat si din mediul international.

Potrivit organizatorilor, in cadrul Gaudeamus au avut loc peste 650 de lansari, prezentari de carte, dezbateri si mese rotunde, expozitii, intalniri cu scriitori si oameni de cultura atat din Romania, cat si din mediul international.

Targul a avut peste 400 de expozanti din industria cartii din Romania si din strainatate.

Editia de anul acesta a Targului de Carte Gaudeamus s-a desfasurat intre 23 si 27 noiembrie, in Pavilionul Central al complexului Romexpo din Capitala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#targul de carte Gaudeamus, #Gaudeamus 2011, #carti Gaudeamus 2011 , #Lansare de carte