Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Carti > Lansare de carte
A   A   A

Traian Berbeceanu isi lanseaza cartea la Bucuresti: Radiografia unei marsavii judiciare

Traian Berbeceanu isi lanseaza cartea la Bucuresti: Radiografia unei marsavii judiciare
Curtea Veche Publishing si Diverta va invita sa aflati cum arata cealalata parte a povestii. Sambata, 9 noiembrie 2019, de la ora 17:00, Traian Berbeceanu isi lanseaza bestsellerul "Radiografia unei marsavii judiciare", ce cuprinde memoriile recente ale unui politist angajat in lupta impotriva crimei organizate din Romania.
Din functia de sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu a trait evenimente care merita consemnate de istoria contemporana si care constituie o marturie asumata in totalitate de catre autor.

Evenimentul va avea loc la Diverta Lipscani (Str. Lipscani nr. 30-34, Bucuresti). Intrarea va fi libera.

"Intre copertile acestei carti va sunt dezvaluite modalitatile perfide si ilegale prin care reprezentanti ai unor institutii judiciare si-au dat mana cu lideri ai crimei organizate, sprijiniti fiind de lucratori ai serviciilor de informatii, urmarind inculparea mea cu orice pret pentru fapte imaginare si inlaturarea mea de la conducerea Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia. Toate aceste actiuni au fost generate de teama ca, impreuna cu echipa mea, obtinusem probe care ar fi putut conduce la demararea unor dosare penale pe numele unora dintre ei, la redeschiderea unor cauze in care fusesera anterior cercetati ori la initierea unor cercetari disciplinare", spune Traian Berbeceanu despre volum.

Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, care are competenta in judetele Alba, Hunedoara si Sibiu, din anul 2005 pana in 2011.

In 2007 a primit distinctia de politist al anului in Romania pentru destructurarea unei grupari specializate in furt de fier vechi din judetul Hunedoara, denumita "Hidra".

Un numar de 49 de persoane au fost atunci trimise in judecata pentru activitati de furt de fier vechi in valoare de milioane de euro din zona industriala a municipiului Hunedoara.

De la momentul respectiv, BCCO Alba Iulia a ocupat in fiecare an primul loc pe tara in competitia cu structurile similare. Supranumit "Comisarul Cattani", Berbeceanu este unul dintre cei mai cunoscuti politisti din Romania, recunoscut pentru integritate si eficienta.

Volumul "Radiografia unei marsavii judiciare" va putea fi achizitionat in cadrul evenimentului ori de pe curteaveche.ro.

Puteti citi un fragment AICI.

Facebook ShareTweet
 Vineri, 01 Noiembrie 2019, ora 14:00
 Autor:  Oana Dimitriu

 Articol citit de 1918 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor