Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Casa > Stiri Casa
A   A   A

3 zone din București în care merită să îți cumperi o locuință

3 zone din București în care merită să îți cumperi o locuință
FOTO: shutterstock.com
Oferta de pe piața rezidențială din București este dominată de apartamente și penthouse-uri preferate de persoanele care își doresc un plus de confort, intimitate și un stil de viață modern.
Oportunitățile pentru dezvoltarea carierei, viața socială autentică, dar și atracțiile turistice aflate în oraș și în proximitatea acestuia sunt doar câteva motive pentru care Bucureștiul poate fi un oraș de reședință potrivit pentru tine.
Cu toate că orașul București este considerat a fi unul dintre cele mai aglomerate din țară, acesta este un obstacol ușor de depășit dacă alegi în mod inteligent zona de reședință.
Descoperă în cele ce urmează care sunt principalele 3 zone din București în care poți să locuiești departe de aglomerație și poluare.

Zona Herăstrău
Această zonă este una dintre cele mai vechi și râvnite din Capitală. Cu un trecut istoric impresionant, zona Herăstrău a suferit de-a lungul timpului numeroase transformări, ajungând în prezent în topul zonelor rezidențiale preferate de cei care își doresc un stil de viață modern.
Zona Herăstrău este ușor accesibilă din orice colț al Bucureștiului, beneficiind de toate mijloacele de transport în comun: autobuze, tramvai și metrou. Mai mult decât atât, aici se regăsește și una dintre cele mai populare atracții ale Capitalei: Parcul Herăstrău, cu teatru de vară, cluburi de sport și nautice și, bineînțeles, lacul Herăstrău.
Datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă zona, aici a luat naștere o adevărată industrie imobiliară care pune la dispoziția potențialilor cumpărători diverse tipuri de locuințe: studiouri, apartamente sau penthouse-uri de vanzare cu panorame care te vor face să te îndrăgostești pe loc de zona Herăstrău. Imaginează-ți cum ar fi să te trezești dimineața și să te bucuri de un peisaj extraordinar, în timp ce îți savurezi cafeaua pe balconul privat de la etajul al doisprezecelea! Cu siguranță, îți vei putea începe ziua într-o notă relaxantă, de care te vei putea bucura și la întoarcerea în penthouse-ul tău.

Zona Cotroceni
Această zonă beneficiază de asemenea de acces ușor către centrul orașului și este apreciată în special pentru gradul său de siguranță, fiind localizată în imediata apropiere a Palatului Prezidenția. Luând în considerare aceste aspecte, zona Cotroceni este potrivită în special pentru familiile care apreciază calita ...citeste mai departe despre "3 zone din București în care merită să îți cumperi o locuință" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Marti, 01 Noiembrie 2022, ora 16:22

 Articol citit de 562 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor