6 sfaturi pentru configurarea propriului bar acasă

Miercuri, 29 Septembrie 2021, ora 18:19
677 citiri
6 sfaturi pentru configurarea propriului bar acasă
bar FOTO: unsplash.com

Toată lumea poate configura un bar cu băuturi alcoolice acasă, dar nu toată lumea îl poate configura corect. Este nevoie de o atenție autentică pentru detalii, echipamente și aranjarea tipurilor de băutură alcoolică asortate pentru a obține barul perfect. Acest lucru a devenit din ce în ce mai important, mai ales dacă aveți musafiri în diferite zile ale săptămânii.

Deși este bine să aveți întâlniri și să vă „petreceți” în oraș, uneori este mai bine să aveți un bar acasă. De asemenea, configurarea unui bar nu este o problemă prea mare, odată ce ați înțeles unde ar trebui să meargă totul. În acest scop, urmați sfaturile de mai jos pentru a afla cum să vă organizațiu propriul bar, cu o varietate de tipuri de băutură alcoolică, direct acasă la dvs.

1. Creați spațiul ideal

Configurarea spațiului potrivit înseamnă mai mult decât simpla aglomerare a băuturilor și numirea acestuia „bar”. Nu doriți o situație în care fiecare parte a casei dvs. adăpostește o sticlă de băutură alcoolică sau un pahar. Din nou, o zonă bine definită face ca accesoriile să se încadreze mai ușor. Un bar de acasă cu setarea potrivită este o atracție în sine.

2. Amplasați principalele atracții

Scopul de a avea un bar acasă este să-l aprovizionați cu băuturi unice, nu? Asigurați-vă că nu aveți băuturi în cantitate redusă, în special tipurile de băutură alcoolică obișnuite. Începeți cu elementele de bază pentru cocktailuri bune, cum ar fi whisky, gin, rom și vodcă. Whisky-ul sau bourbonul sunt o alegere excelentă și sunt esențiale pentru pentru băuturii de acasă.

Băuturile suplimentare pot fi cumpărate pe măsură ce avansați, cum ar fi tequila, unele lichioruri sau spirtoase aromate. Bitter-urile sunt un lucru bun dacă aveți de gând să amestecați cocktailuri des. Pentru fiecare persoană pe care o invitați, vă puteți aștepta să comande una dintre aceste atracții principale.

Mai mult, puteți include și alte băuturi, pentru a ajuta la condimentarea lucrurilor. Sifonul, apa tonică sau alte băuturi carbogazoase reprezintă mixere perfecte.

3. Folosiți sticlăria potrivită

Există multe tipuri de pahare, cu diferite dimensiuni, textură și stil. Totuși, ar trebui să căutați pahare care să se potrivească cu stilul barului dvs. De asemenea, ați putea merge pe calea vintage, cu pahare vechi, dar frumoase și fiabile. Evitați pahare foarte subțiri care se pot sparge ușor. Există diferite pahare care se potrivesc tipului de băuturi oferite. Faceți tot posibilul pentru a avea seturi complete de pahare, atunci când vă configurați barul de acasă.

Servirea băuturilor în paharele potrivite poate face o mare diferență în calitatea băuturilor. Pentru bere, halbele sunt cea mai bună alegere. De asemenea, veți avea nevoie de paharele potrivite pentru vin, cocktailuri și băuturi spirtoase. Pentru vin, investiți în paharele potrivite pentru vinul roșu și alb și câteva flauturi pentru vinurile spumante. De asemenea, veți avea nevoie de opțiuni pentru diferite cocktailuri și băuturi mixte, cum ar fi highballs sau pahare de cristal.

4. Achiziționați instrumente esențiale pentru bar

Când aveți instrumentele esențiale pentru bar, puteți prelua rolul unui mixolog. Veți avea nevoie de un pahar de amestecat, un shaker, o sticlă, o strecurătoare, un cojitor, tirbușon și o lingură. Prea multe? Un bar de acasă nu este complet fără ele. De asemenea, veți fi uimiți de cocktailurile pe care le faceți și de cât de grozave sunt. Asta pentru că instrumentele esențiale fac jumătate din treabă.

5. Pregătiți garniturile pentru utilizare

Aceasta are o legătură directă cu instrumentele esențiale, deoarece veți avea nevoie de ele pentru a pregăti garniturile. De exemplu, un cojitor vă ajută să vă pregătiți lămâile, lime-urile și portocalele. Ele dau întotdeauna băuturilor o altă dimensiune și sunt plăcute la vedere. Asigurați-vă că le păstrați în stare proaspătă.

6. Îmbunătățiți-vă estetica

Îmbunătățiți-vă barul de acasă cu câteva articole suplimentare pentru a îmbunătăți băuturile care vă plac cel mai mult. Dacă beți în mare parte băuturi spirtoase, un dispensor de bar arată profesional și face ca obținerea măsurilor de băuturi precise să fie incredibil de ușoară. Un mini-frigider sub bar este foarte util pentru depozitarea mixerelor sau a băuturilor conservate, ca să fie întotdeauna reci și gata de servit. Un raft de vin adecvat va arăta bine și vă va oferi undeva unde să vă păstrați vinul lângă bar.

#bar, #barul de acasa, #reconfigurare bar , #Amenajari interioare