Alege stilul minimalist pentru interioare de lux. Vezi sfaturile specialistilor

Sambata, 17 Martie 2012, ora 00:00
6870 citiri
Alege stilul minimalist pentru interioare de lux. Vezi sfaturile specialistilor

Creeaza un spatiu minimalist autentic la tine acasa folosind mobilier simplu, dar extrem de valoros, care exprima arta doar prin liniile si formele sale. Bucataria si baia, de asemenea, sunt niste spatii care capata un aer extravagant prin piesele intr-o singura culoare, sau cele naturale din lemn.

Stilul minimalist a aparut inca din 1950 ca o manifestare artistica, urmand ca apoi sa se manifeste in amenajarile de interior.

Concret, amenajarile interioare minimaliste mizaeaza pe descoperirea de noi valente a jocului de lumini si texturi.

Paleta coloristica este una redusa, dominanta este non culoarea alb, apelandu-se la nuante monocrome sau bej, crem, cafe au lait, care sa redea tendinta actuala a stilului si anume o evolutie din zona rece (alb/negru specific anilor '70-'80) spre abordarea contemporana, redarea naturalului, intervenind astfel si nuantele de verde, turcoaz, insa pastelate.

In imaginile de mai jos Galeriile Noblesse iti prezinta cele mai frumoase colectii ce se incadreaza in acest stil.

Colectia Cover

Acest stil nu se rezuma la constrangeri decorative, putand fi interpretat ca o modalitate de crearea a intregului spatiu ca un obiect de arta care sa redea o stare de liniste si calmitate, spatiul respira prin nonaglomerarea elementelor decorative si este ideal pentru amenajarea dormitorului pe acest stil.

Colectia Watermark Freestyle

Colectia Pari e dispari

Colectia Watermark

Stilul minimalist se adreseaza persoanelor ordonate, implicand astfel o abordare simpla unde accentele cad pe mobilier, rezumandu-se la linii si forme care in sine definesc elementul artistic.

Stilul minimalist si in bucatarie

In zona de bucatarie accentele cad pe corpuri de mobilier geometrice suspendate care mascheaza diferite aparaturi electrocasnice iar altele sunt vizibil expuse, devenind astfel adevarate obiecte decorative. Galeriile Noblesse iti prezinta din numeroasele colectii: Passion si Contempora.

Colectia Contempora

Colectia Passion

Mobilier de baie, in stil minimalist

Tratarea bailor poate fi una deosebita, nuantele putand fi monocrome sau usor orientate catre cele naturale de lemn. La Galeriile Noblesse poti gasi o gama variata de mobilier de bai, sanitare, placari si accesorii.

Colectia Love

Corpurile de iluminat, element esential pentru o incapere in stil minimalist

Lumina joaca un rol cheie in definirea stilului minimalist, corpurile de iluminat ajung a fi ele insele opera de arta care prin simplitate si design uimesc. Galeriile Noblesse sunt reprezentanti ai numeroase branduri din Italia si Spania.

Colectia Mercury

Spatiul minimalist este gandit ca un concept definit de claritate, bun gust care sa confere senzatia de calmitate si relaxare intr-o maniera artistica.

In portofoliul Galeriilor Noblesse poti gasi o gama variata de mobilier si decoratiuni iar cu ajutorul echipei de designeri din cadrul Studio Insign iti poti creea un spatiu minimalist autentic.

#Galeriile Nobless colectii, #mobila stil minimalist, #mobila de lux , #Designer interior