Ansamblu rezidențial cu infrastructură foarte bine pusă la punct

Miercuri, 22 Iunie 2022, ora 08:00
503 citiri
Ansamblu rezidențial cu infrastructură foarte bine pusă la punct
FOTO: istock.com

Atunci când ne alegem casă în care vrem să trăim, ne uităm la multe alte aspecte din exteriorul ei, care ne ajută să luăm o decizie echilibrată. De multe ori, însă, ne-a fost împământenită ideea că orice locuință ne-am alege, vom avea parte atât de avantaje cât și de dezavantaje în ceea ce o privește. Mai mult, suntem aproape siguri că o astfel de situație este complet normală și că ”nu le putem avea pe toate”.

Cu toate acestea, complexul rezidențial Liziera de Lac a fost creat tocmai pentru a combate această credință și pentru a dovedi că este posibil și absolut firesc să locuiești într-un spațiu extins, foarte aproape de București, care să răspundă tuturor nevoilor pe care le-am avea.

Cunoscut și drept un mini-orășel avangardist, cu facilități premium, Liziera de Lac îmbină frumusețea naturii și grijă față de ea, trăind în mijlocul ei, cu funcționalitatea și utilitatea tuturor spațiilor ce-l compun.

Sustenabilitatea trebuie să facă parte din viețile noastre așa încât să avem o existență curată, cu focus pe un trăi sănătos, plin de recunoștință și prețuire, în deplină conexiune cu mediul care trăim. Liziera de Lac știe cât de importante sunt resursele planetei și tocmai de aceea a dezvoltat un set de sisteme menite să prețuiască apă, energia electrică, aerul și spațiile verzi. Astfel, există o infrastructură ultramodernă în acest sens, compusă din sisteme de colectare a apelor uzate, stații proprii de tratare a apei potabile și uzate, completat de un sistem inteligent și independent de irigații, care să întrețină spațiile verzi din interiorul ansamblului rezidențial. În aceeași notă, în cadrul acestuia nu se folosesc pesticide, iar calitatea aerului este în permanență testată, pentru că oamenii care locuiesc în Lizieră să respire un aer curat. Pentru că acestea să funcționeze eficient, dar și fără grijă că s-ar folosi energii poluante, proiectul Liziera de Lac este alimentat din punct de vedere electric de un parc fotovoltaic de 12 ha.

Mai mult decât atât, infrastructură bine pusă la punct constă și în împărțirea eficientă a spațiilor, așa încât să răspundă cerințelor firești unei vieți armonioase. În acest sens, menționăm așezarea calculată a caselor în cartier, precum și a spațiilor dedicate, la care toți rezidenții să aibă acces facil. Curtea privată, pistele de biciclete, aleil ...citeste mai departe despre "Ansamblu rezidențial cu infrastructură foarte bine pusă la punct" pe Ziare.com

#cumparare casa, #ansamblu rezidential , #Stiri Casa