Avantaje apartamente de inchiriat in Zona de Nord

Luni, 24 Mai 2021, ora 14:55
452 citiri
Avantaje apartamente de inchiriat in Zona de Nord
casa FOTO: pixabay.com

In cazul in care doresti sa inchiriezi o locuinta in Bucuresti, in care sa te bucuri de cele mai multe avantaje, cea mai buna optiune este oferita de apartamente de inchiriat Nordului / Zona de Nord. O buna parte dintre proprietatile de aici ofera tot confortul si facilitatile de care ai nevoie pentru un stil de viata activ, sanatos, linistit si modern.

Daca optezi pentru un apartament situat intr-un imobil nou, calitatea constructiei, finisajelor si dotarilor va fi una foarte ridicata. In zona poti gasi apartamente deosebite, de tip penthouse, duplex, cu terasa, cu piscina, apartamente de 2, 3, 4 si chiar mai multe camere, ce se intind pe suprafete impresionante.

Care sunt avantajele oferite de aceste apartamente de inchiriat din Zona de Nord?

Nevoia de locuire s-a schimbat semnificativ in ultima vreme. Minimul necesar are alta definitie, iar luxul se ridica la standarde din ce in ce mai inalte. Astfel si oferta de apartamente tine pasul si include proprietati in cazul carora confortul si calitatea se reinventeaza mereu.

Apartamentele din nordul Capitalei sunt printre cele mai spectaculoase si speciale dintre cele disponibile in prezent. Iata prin ce se remarca:

Constructii noi cu finisaje de exceptie

Multe dintre apartamentele situate in blocurile sau ansamblurile rezidentiale din zona sunt la cele mai noi standarde in materie de impartire a spatiului, finisaje si dotari. Proiectele moderne au luat in calcul toate nevoile si preferintele clientilor actuali, mai mult spatiu util, balcoane mai generoase, mai multe bai si locuri de depozitare.

Apartamente de dimensiuni generoase

In zona Nordului poti inchiria apartamente de dimensiuni mult mai mari. Camere sunt spatioase, livingul este generos, bucataria este incapatoare, in functie de numarul de camere sunt disponibile mai multe bai. Majoritatea apartamentelor au logie, balcon sau terasa.

Administrare moderna

Fiind realizate dupa model occidental, tehnologiile si sistemele de incalzire si climatizare ofera conditii climatice optime, cu eficienta energetica sporita. Multe blocuri dispun de servicii de administrare si facility management, curatenie si paza privata.

Proprietati si apartamente de lux

Exista ansamblurile rezidentiale in care se gasesc apartamente unice, intinse pe suprafete imense, pe doua etaje, de tip duplex sau penthouse. Unele ansambluri si chiar apartamente dispun de piscina acoperita, sala de fitness, sauna, sali de jocuri si centre de wellness si spa.

Aproape de parcuri si de locuri de petrecere a timpului liber

Zona este imprejmuita de parcuri si vegetatie, ceea ce permite ca aerul respirat sa fie mult mai curat si mai oxigenat. Astfel, locuitorii zonei au mult mai multe posibilitati de a petrece timpul liber in natura sau in spatii libere ideale pentru a face sport.

Aproape de centru

Zona se afla la distanta foarte mica de centrul Capitalei. Astfel poti avea acces rapid la zone de distractie sau la ceea ce se intampla in cele mai importante puncte culturale si artistice ale Metropolei.

Daca vrei sa locuiesti intr-un apartament deosebit, in cea mai frumoasa zona a Bucurestiului, alege apartamente de inchiriat din Zona Nordului. In scurt timp vei descoperi si singur de ce locatia este asa de apreciata si garantam ca te vei indragosti iremediabil de ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casa, #cumparare apartament, #apartamente , #Stiri Casa