Casa de sticla: Trucul tau pentru un interior spectaculos

Sambata, 01 Septembrie 2012, ora 00:00
5980 citiri
Casa de sticla: Trucul tau pentru un interior spectaculos

Placajul din sticla aduce stralucire si foarte multa lumina in casa ta, intr-un mod inedit. Sticla este tot atat de sigura ca orice alt material folosit la placarea podelelor si peretilor, spun specialistii. Sticla ofera, in plus, un efect vizual cu adevarat spectaculos, tocmai de aceea Business24 iti recomanda acest "truc" pentru casa ta.

"Placarile din sticla reprezinta cel mai nou trend, deoarece confera oricarui spatiu un efect ambiental deosebit si conving prin avantaje estetice, dar si prin functionalitate. Structurile, culorile, suprafetele se lasa usor modelate, orice dorinta, pana si cea mai excetrica, putand deveni realitate", a declarat Loredana Preda, general manager Galeriile Noblesse.

Datorita sticlei, posibilitatile de a crea o atmosfera aparte sunt nelimitate. Daca iti doresti un plus de spatialitate si luminozitate, sticla este ideala in decorarea oricarui interior, fie ca vorbim de bucatarie, baie, dormitor sau camera de zi, sustine specialistul.

"In plus, designerii au adaptat acest material la cerintele actuale, astfel incat ea reprezinta astazi un mic univers in care jocul imaginatiei primeaza, oferind libertate fanteziei si posibilitatilor infinite de modelare", completeaza Loredana Preda.

Sticla este tratata in mod special, astfel incat sa reziste presiunii in momentul in care calci pe ea, dar si pentru a impiedica zgarieturile sa devina vizibile. Nu in ultimul rand, ea poate fi serigrafiata, vopsita si pictata, dupa bunul tau plac.

In cazul in care iti doresti ca locuinta ta sa arate impecabil, trebuie sa stii ca sticla este disponibila intr-o multitudine de culori si modele, la Galeriile Noblesse.

Placaj din sticla, by Studio Insign

Click pe imagine pentru slideshow

#placaj sticla interior, #design interior luminozitate, #truc lumina incapere , #Designer interior