Casa decorata in stil industrial: Cat de nonconformist esti?

Sambata, 27 Octombrie 2012, ora 00:00
6596 citiri
Casa decorata in stil industrial: Cat de nonconformist esti?

Stilul industrial in design interior ti se potriveste daca esti unul dintre nonconformistii carora le plac combinatiile inedite intre vintage, obiectele industriale si materialele inovatoare.

"Va recomand obiectele care pot fi reciclate pentru a fi utilizate in stilul industrial. Indiferent daca vorbim de sticle vechi, usor prafuite, instalatii, scaune din metal ruginit, mese vechi, aparate radio uzate, acestea se dovedesc adevarate 'statement-uri' intr-un proiect de amenajare in stil industrial.

Exista, insa, persoane care iubesc acest stil, dar nu doresc sa aiba in locuinta lor obiecte vechi. Tocmai de aceea, numeroase firme internationale si designeri de renume au creat obiecte in acest stil. Otelul, lemnul, caramida si materialele inovatoare precum panourile din rasina sau Corianul sunt elementele care trebuie mixate pentru a se ajunge la o amenajare originala si unica in stil industrial sau industrial chic", a declarat Loredana Preda, general manager Galeriile Noblesse.

Pentru ca stilul industrial este puternic masculin, designerii au ales o sa il reinterpreteze cu pieze inedite, feminine, surprinzatoare in acest spatiu, devenit acum 'industrial chic'.

Acest stil poate fi utilizat pentru orice incapere a locuintei, designerii Studio Insign by Galeriile Noblesse recomandandu-l atat pentru case originale, dar mai ales pentru spatii publice, precum pub-uri, cafenele, boutique-uri.

Daca alegi sa iti decorezi casa in acest stil, poti imbraca partial peretii in caramida sau poti lasa tencuiala la vedere, pentru a crea un aspect nefinisat.

Pentru o casa noua, poti opta pentru tencuieli ce par uzate si iti poti placa peretii cu colaje de ziare si fotografii.

Desigur, pentru un stil industrial autentic, trebuie sa alegi si un mobilier in acelasi stil: nu ezita sa alegi piese vintage, ce par ca tocmai au fost aduse din uzine, pe care sa le combini cu elemente cu un aer modern.

Din punct de vedere cromatic, acest stil este unul destul de anost, predominand cenusiu si brun, insa designerii studioului de design interior recomanda tonurile calde aduse in interior prin intermediul accesoriilor, textilelor si al plantelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casa stil industrial, #stil industrial design interior, #design interior nonconformist , #Designer interior