Casa Napoleone - Stilul regal adaptat casei tale

Sambata, 08 Septembrie 2012, ora 00:00
8716 citiri
Casa Napoleone - Stilul regal adaptat casei tale

O locuinta amenajata in stil regal este, de cele mai multe ori, asociata cu palatele princiare si luxul, insa orice casa poate deveni un spatiu somptuos si elegant daca imbini materiale si imprimeuri la randul lor elegante.

"Poti da stralucire casei tale cu ajutorul obiectelor decorative, precum o oglinda vintage cu rame aurite, fotolii elegante cu manere aurite sau tapet pretios cu modele stralucitoare. Pentru efectul scontat, opteaza pentru draperii lungi, groase, din materiale precum catifeaua.

Nu uita totusi ca intr-o resedinta princiara tablourile, pozele inramate sau vitraliile se afla la loc de cinste. Prin urmare, acestea nu ar trebui sa lipseasca nici dintr-o casa amenajata in acest stil", recomanda Loredana Preda, general manager Galeriile Noblesse.

Business24 iti recomanda Colectia Napoleone in acest weekend, o colectie in stil clasic creata de designerul italian Mario Precisi.

Fiecare piesa care compune aceasta colectie a fost proiectata si executata de catre artizani si specialisti italieni, lemnul fiind prelucrat dupa tehnici stravechi si a fost sculptat manual.

Toate aceste detalii transforma colectie Napoleone intr-o gama a carei valoare creste o data cu trecerea timpului, fiind la fel de pretioasa ca si un obiect de arta.

Designerul Mario Precisi sustine ca orice forma de arta este inspirata de trecut, transformand o amintire intr-un obiect perfect adaptat timpurilor moderne, dar care pastreaza farmecul si frumusetea pieselor originale.

Pentru a nu exista discrepante intre tehnologia aferenta unui mod de viata contemporan si stilul clasic al acestor piese, designerul Mario Precisi a gandit fiecare componenta atat din punct de vedere functional, cat si al designului.

Astfel, a creat un bar care ascunde in spatele unor panouri un televizor, dar in ceea ce priveste zona de noapte, a conceput paturi cu baldachin sau de dimensiuni regale, in acest fel transformand clasicul dormitor intr-un adevarat iatac.

Inspiratia pentru mobilierul Napoleone a fost gasita studiind istoria secolului al XIX-lea. Asemenea pieselor din acea perioada, colectia se distinge prin lucratura fina, prin detaliile suflate cu foita de aur sau de argint si prin maiestria executiei.

Gama de mobilier Napoleone este fabricata din lemn de nuc, fiind disponibila atat pe nuante de maro, cat si alb.

Designerii Studio Insign by Galeriile Noblesse au optat pentru aceasta colectie atunci cand au mobilat o locuinta a carei principale cerinte erau sa fie in stil clasic si foarte eleganta. Casa Napoleone se remarca prin imbinarea perfecta a pieselor de mobilier care emana rafinament si in acelasi timp confera interiorului noblete.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#amenajare casa stil regal, #stil Napoleone design interior, #amenajari interioare sugestii , #Designer interior