Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Casa > Stiri Casa
A   A   A

Ce utilaje sunt necesare in orice depozit?

Ce utilaje sunt necesare in orice depozit?
Sursa foto: imagine stock: Envato Elements, https://elements.envato.com/the-warehouse-ZMD8EW6
Organizarea in depozitele industriale este esentiala pentru cresterea randamentului si a sigurantei operatorilor. Pe langa aplicatiile pentru inregistrarea corecta si coerenta a marfurilor, este necesara si utilizarea de echipamente profesionale, specializate, care faciliteaza realizarea sarcinilor de organizare, depozitare si manipulare a produselor.
Stivuitoarele electrice si transpaletii electrici sunt utilaje esentiale in astfel de activitati, care asigura eficientizarea activitatilor din depozite.

Ce sunt stivuitoarele electrice si care sunt avantajele acestora?
Stivuitoarele electrice sunt utilaje specializate, care faciliteaza realizarea operatiunilor de incarcare si descarcare din depozite, prevenind prin constructia lor accidentarile in randul personalului insarcinat cu manipularea marfurilor. Eficienta stivuitoarelor electrice este confirmata de numarul mare de companii care utilizeaza deja astfel de echipamente pentru realizarea operatiunilor intralogistice.

Utilajele de tipul stivuitoarelor electrice reduc efortul depus de operatorii angajati, permitand realizarea mecanizata a operatiunilor. Acest aspect contribuie la cresterea randamentului si a productivitatii si, mai mult decat atat, statisticile arata ca integrarea de stivuitoare electrice duce la scaderea considerabila a accidentelor in depozitele industriale.

Dispozitivele existente pe piata sunt fiabile si pot fi utilizate in realizarea unui numar mare de operatiuni, permitand eficientizarea sarcinilor de manevrare si stocare a marfurilor. Utilajele recomandate sunt prevazute cu sisteme de comanda intuitive, au autorizatiile ISCIR necesare si respecta standardele ISO existente.

Ce sunt transpaletii electrici si cum imbunatatesc activitatea din depozit?
Transpaletii electrici sunt alte utilaje esentiale in domeniul intralogistic. Acestea optimizeaza timpul de lucru si contribuie la cresterea randamentului pe de-o parte, iar pe de alta parte, protejeaza sanatatea operatorilor, datorita sistemului mecanizat integrat. Datorita constructiei speciale, efortul depus de operatori este minimizat, iar sarcinile grele pot fi rapid manevrate, lizele electrice permitand transportarea sigura a marfurilor chiar si in spatiile inguste.

Panoul de comanda intuitiv si functiile de propulsie permit exploatarea utilajului in siguranta chiar si in panta. Echipamentele sunt de inalta calitate, fapt confirmat de certificarile de standardizare care vin la pachet cu produsele.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 11 August 2021, ora 18:26
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 337 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor