Coloane dus, baterii lavoar, furtune, pare de dus si alte accesorii care nu isi modifica aspectul in timp

Joi, 17 Iunie 2021, ora 18:00
622 citiri
Coloane dus, baterii lavoar, furtune, pare de dus si alte accesorii care nu isi modifica aspectul in timp
baie FOTO: baterii-lux.ro

Baia este un mediu agresiv pentru echipamentele sanitare. Prezenta constanta a umiditatii si a vaporilor, precum si modificarile extreme de temperatura sunt factorii ce produc degradarea obiectelor sanitare. Tocmai din acest motiv trebuie alese cu maxima atentie. Nu doar functionalitatea practica sau pretul acestor echipamente trebuie sa fie in vizorul tau, ci si calitatea finisajului.

Exista o optiune sigura, fie ca vorbim de coloane dus, de furtune, pare de dus sau orice alt tip de accesorii si echipamente: gama de produse de la Grohe. Aceasta integreaza o tehnologie speciala, Grohe Starlight, care asigura le aspectul impecabil pe termen foarte lung tuturor obiectelor sanitare din colectiile sale. Sunt foarte usor de curatat, sunt durabile, extrem de atractive si se integreaza 100% perfect in amenajarea bailor ultra-moderne.

Obiecte sanitare concepute sa arate impecabil pe termen lung: de 10 ori mai rezistente ca alte produse

Bateriile concepute de Grohe exact asa sunt proiectate: pentru a arata impecabil pe termen lung. Chiar si dupa o utilizare indelungata, acestea isi mentin aspectul intact, datorita unei tehnologii speciale pe care o integreaza: Grohe StarLight Technology. Acest producator a imbunatatit, in mod continuu, procesul de placare din ultimii 75 de ani, aducand pe piata unul dintre cele mai calitative finisaje din lume. Procesul de placare se face cu vapori, acest lucru asigurand o duritate de trei ori mai mare. In plus, suprafata este de 10 ori mai rezistenta la zgarituri, spre deosebire de alte produse din aceeasi categorie. Poti alege finisaje mate sau lucioase si te poti bucura de calitatea ireprosabila a produselor de la Grohe toata viata!

Usurinta in curatare, un avantaj pe care trebuie sa il cauti in mod deosebit la orice produs pentru baie

Atunci cand vine ziua curateniei in baie, multi dintre noi ne simtim ca la examen. Suprafetele sunt mai greu de curatat intr-o incapere unde predomina umiditatea constanta, praful se aseaza mult mai rapid si mai usor, iar coroziunea isi face - de foarte multe ori - simtita prezenta. Cum procedezi in aceasta privinta? Ei bine, alege din start obiecte sanitare care se pot curata usor. Nu este deloc o misiune imposibila, pentru ca produsele Grohe sunt concepute exact in acest sens. Poti termina curatenia in baie mai rapid ca niciodata, intrucat finisajele echipamentelor sanitare Grohe sunt de o calitate exceptionala, pur si simplu. Finisajele sunt facute sa dureze si sa arate impecabil, indiferent de umiditatea din incaperile casei. Merita!

Prinde reducerile masive la echipamente si accesorii baie Grohe: vezi oferta magazinului Baterii-Lux.ro

Discounturile se tin lant in magazinul online Baterii-Lux.ro, dedicat - in totalitate - produselor sanitare de cea mai buna calitate de pe piata. Gasesti in acest mediu de achizitie online o mare diversitate de obiecte si accesorii baie: de la baterii si coloane pentru dus, pana la rezervoare, furtune, pare de dus si nu numai.

Sistemele sanitare complete, atat pentru baie, cat si pentru bucatarie, se afla la distanta de cateva click-uri. Iti poti utila baia sau bucatarie de la A la Z cu ajutorul Baterii-lux.ro, un magazin de top unde calitatea primeaza. Chiar si cele mai bine vandute produse, precum seturile ce contin coloane pentru dus de la Grohe au un pret special in aceasta perioada. Profita de reduceri si cumpara, mai ieftin, produse de top!

Date de contact:

Tel: 0721482872

E-mail: office@baterii-lux.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#coloane dus, #baterii lavoar, #furtune, #pare de dus , #Amenajari interioare