Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Casa > Stiri Casa
A   A   A

Cu ce se curăță vopseaua de pe metal?

Cu ce se curăță vopseaua de pe metal?
FOTO: istock.com
Îndepărtarea vopselei de pe metal nu este neapărat dificilă, dar poate fi un proces anevoios. Există mai multe metode la care poți apela pentru a îndepărta de pe metal vopseaua veche sau care nu mai corespunde preferințelor tale, însă majoritatea pot fi în dezavantajul tău, din cauza timpului consumat sau riscurilor la care te expun. Totuși, între acestea regăsim și o soluție foarte eficientă, pe care o poți pune în practică în deplină siguranță.
Redă un suflu nou obiectelor metalice, curățând vopseaua veche și pregătind suprafața pentru revopsire, folosind metoda descrisă în continuare!

Decapant pentru vopsele aplicate pe metal

Decapantul este un amestec de substanțe cu acțiune dizolvantă, fiind un produs foarte eficient pe care îl poți folosi pentru curățarea suprafețelor metalice în vederea operațiunii de revopsire. Având în vedere că pe piață există o multitudine de astfel de produse, care promit rezultate foarte bune, însă de cele mai multe ori dezamăgesc, am apelat la echipa Econstrukt pentru o recomandare avizată în acest sens.

Econstrukt îți poate oferi sfaturi cu privire la cele mai bune soluții și produse pentru diverse proiecte și aplicații. Econstrukt este un retailer specializat în comercializarea de materiale auxiliare de construcții și deține un portofoliul vast de produse,, pe care te poți baza în proiectele tale.

Recomandarea Econstrukt pentru a curăța vopseaua de pe metal este decapantul gel pentru vopsele și lacuri Vitex Paint Remover. Acesta este considerat un produs inovator, având o formulă bazată pe o tehnologie nouă, fără diclormetan.

Indiferent dacă vrei să cureți unul sau două straturi de vopsea nouă sau veche de pe metal, Vitex Paint Remover este soluția perfectă, datorită faptului că penetrează filmul vopselelor, inclusiv în cazul celor bicomponente. Deși are o acțiune puternică asupra vopselei, Vitex Paint Remover nu afectează suprafața pe care este folosit. Cu o capacitate de dispersie de 2-4 mp/l, acest decapant este o soluție economică ce are un raport foarte bun calitate – preț.

Curățarea vopselei de pe metal pas cu pas

Folosirea Vitex Paint Remover este foarte simplă și rapidă. Vei avea nevoie doar de o pensulă și de o racletă.

Inițial, va trebui să aplici cu pensula un strat suficient de gros de Vitex Paint Remover pe suprafața din metal, pe care îl vei lăsa să acționeze aproximativ 10-20 de minute. Dacă vopseaua pe care vrei să o cureți este aplicată în mai multe straturi, poți lăsa produsul să acționeze mai mult decât atât.

După ce produsul acționează, poți încerca să cureți vopseaua veche cu o racletă. Dacă este necesar, reia procesul până când vopseaua este complet îndepărtată.

Soluții simple și rapide pentru vopsirea metalului

În situația în care nu poți curăța vopseaua de pe metal din diverse motive, nu trebuie să abandonezi proiectul pe care l-ai început. Există soluții extrem de eficiente pe care le poți lua în calcul: vopsele pentru metal și emailuri care se aplică direct peste vechea vopsea, fara pregatirea suprafetei cu grund, inclusiv pe suprafețe metalice afectate de rugină. Pentru astfel de produse cu raport excelent calitate – preț poți alege magazinul online Econstrukt, în care vei găsi o varietate de vopsele și emailuri extrem de rezistente si durabile, formulate special pentru utilizarea pe suprafețe din metal, precum arcade, rame, ornamente, balustrade, etc.
Facebook ShareTweet
 Joi, 07 Iulie 2022, ora 17:21
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 610 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor