Culorile anului 2021 in materie de lenjerii de pat!

Joi, 27 Mai 2021, ora 14:03
587 citiri
Culorile anului 2021 in materie de lenjerii de pat!
lenjerii pat FOTO: pixabay.com

Atentia indreptata spre designul interior a crescut mult in ultimii ani. Studiul formelor si combinatia perfecta a culorilor le-a starnit interesul si celor implicati in procesele de fabricatie ale articolelor de pat. Asa s-au dezvoltat curente la moda mai ales legate de culorile folosite in materie de lenjerii de pat.

Varietatea schemelor cromatice face destul de usoara acum alegerea unui asternut de pat. Multitudinea ofertelor gandite de designeri special pentru a acoperi toate gusturile te va ajuta atunci cand vei porni in cautarea lenjeriei dorite. Monotonia dormitorului tau va disparea ca prin minune.

Pentru anul 2021, exista cateva recomandari legate de cromatica, galbenul si griul fiind votate culorile acestui an. Daca iubesti aceste culori, atunci esti o norocoasa. Vei fi in trend! Daca ai in schimb o sensibilitate legata de aceste propuneri, poti opta pentru alte variante, care sa fie pe placul tau. Pana la urma, ceea ce iti place tie este la moda si orice ti-ai dori poti gasi deja pe piata.

Poate te intrebi de ce tocmai lenjerii de pat in galben si gri? Culoarea galben duce cu gandul la razele calde ale soarelui si inspira optimism, creativitate si fericire. Efectul sau psihologic se poate schimba in functie de intensitate sau nuanta. Tonalitatile pale au potentialul de a crea o atmosfera calda si fericita.

Culoarea gri, pe de alta parte, in combinatie cu alte culori, aduce o nota de eleganta. Se spune ca este culoarea specifica bancherilor si sugereaza sprijin financiar si putere. Combinatia dintre cele doua este placuta vizual si da o nota aparte incaperii.

Asadar, fie optezi pentru un astfel de mix, fie le alegi separat. Ideal ar fi ca, la alegerea unei lenjerii de pat, sa tii cont si de decorul dormitorului, pentru ca toate elementele sa se armonizeze mai bine si sa transmita astfel o stare de confort si liniste. Nu ti-ai dori un somn zbuciumat indus si de energia subtila a culorilor si formelor cu care te-ai inconjurat.

Din punctul de vedere al imprimeurilor, sunt preferate mai ales cele cu motive florale sau inspirate din natura. Copiii prefera modelele stelare, cu personaje din desenele animate sau cu animalute. Gamele variate iti vor oferi solutia potrivita pentru orice dormitor si orice varsta. Vei putea achizitiona lenjerii de pat cu motive elegante, de sarbatoare sau de zi cu zi, inclusiv in format 3D si 5D.

Designul completat de calitatea materialelor transforma aceste lenjerii de pat intr-o experienta placuta pe toata durata somnului. Nu te vei mai trezi indispusa sau obosita dupa ce ai dormit in asternuturi de calitate. Printre materialele cu grad de confort ridicat se numara bumbacul, bambusul, matasea si satinul.

In orice camera, starea de bine este data de echilibrul creat intre forme si culori. Simetriile, nu neaparat ordinea perfecta, dar potrivirea armonioasa, creeaza un mediu propice pentru liniste si pace interioara. Culorile potrivite iti pot reincarca bateriile si te pot remonta dupa o zi plina. Important este ca alegerile facute sa vibreze cu tine. Unii se pot simti perfect intr-un ambient cu un galben aprins, altii se pot simti agitati. De aceea, se recomanda de multe ori combinatiile de culori care se tempereaza una pe cealalta.

Cumpararea unei lenjerii de pat potrivite camerei si personalitatii tale iti va crea o atmosfera benefica si va da impresia de loc impecabil, cu un efort minim.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lenjerii pat, #alegere lenjerii pat, #lenjerii pat bumbac , #Dormitoare