Cum alegi obiectele sanitare pentru baie?

Joi, 28 Aprilie 2022, ora 18:00
438 citiri
Cum alegi obiectele sanitare pentru baie?
FOTO: germanquality.ro

Baia a devenit, în vremurile actuale, o cameră în care se petrece substanțial mai mult timp decât înainte, fiind un spațiu perfect pentru relaxare. Estetica de bază a băii este reprezentată, fără îndoială, de obiectele sanitare. Tocmai de aceea, nu poți achiziționa aceste elemente fără o evaluare deosebită asupra calității. De asemenea, este nevoie de contribuții creative și atenție temeinică, așa cum ai oferi dormitorului sau livingului. Estetica nu este singurul obiectiv aici, ci și acela de a amenaja o baie confortabilă și funcțională.

Pentru a atinge acest obiectiv, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi obiectele sanitare ideale pentru baia ta, care se să se potrivească nevoilor tale și designului predominant din locuință.

1. Culoarea: dacă vrei ca baia să reflecte personalitatea ta excentrică, este bine să fii foarte creativ atunci când vine vorba de culori. Trebuie doar să te asiguri că știi cum să combini nuanțe care se completează reciproc. De exemplu, dacă auriu este culoarea de accent pe care o dorești, ar fi bine să păstrezi un cadru alb. Este o culoare sigură, oferă băii tale un aspect clasic și elegant. De asemenea, cele mai multe obiecte sanitare sunt disponibile în finisaje albe, însă poți încerca și culori mai deosebite, precum gri sau negru mat.

2. Confortul: privește achiziționarea obiectelor sanitare ca pe o investiție pe termen lung care îți va face viața mai confortabilă. Investește într-o cadă freestanding, o cadă cu hidromasaj sau un lavoar cu o formă deosebită. Îți vei mulțumi că ai făcut-o, după o zi lungă, în care ai nevoie de relaxarea supremă oferită de aceste obiecte sanitare unice.

3. Materialul și curățarea ușoară: ar fi fost convenabil dacă toate articolele sanitare din baie ar fi avut o funcție de autocurățare. Din păcate, acest lucru nu există încă. Dar până atunci, poți analiza cât de ușor este să cureți un obiect în funcție de forma acestuia sau de finisajele de care beneficiază. Pe germanquality.ro ai la dispoziție obiecte sanitare ale unor branduri de top, care au suprafețe ușor de întreținut. Materialul cel mai des utilizat în realizarea obiectelor sanitare este ceramica. Finisajul acestora constă într-o glazură cu proprietăți antibacteriene. Acest material se curată și se întreține extrem de bine, fiind în general foarte rezistent la substanțe corozive și agenți chimici. De asemenea, pentru a crea forme complexe, se folosesc materiale de tip rășini acrilice în combinație cu pulberi naturale de piatră sau sintetice.

4. Durabilitatea: atunci când alegi obiectele sanitare pentru baie, trebuie să iei în considerare doi factori majori. Acestea sunt rezistența și designul. Vasele WC și lavoarele ar trebui să aibă un design modern și, de asemenea, să fie suficient de puternice pentru a nu se ciobi ușor. Prin urmare, nu ar trebui să aibă margini ascuțite și trebuie să te asiguri că sunt bine montate.

Îți recomandăm cele mai rafinate obiecte sanitare de la GQS German Quality. Fie că ai nevoie de lavoar baie, vas WC, bideu sau pisoar, ai la dispoziție o mulțime de modele. Această categorie include branduri premium, exclusiviste, care se disting fie prin designul de excepție al unor mari producători din domeniu, fie prin tehnologii inovative de ultima oră.

Duravit Cape Cod - GQS German Quality

Oferă băii tale un stil deosebit, care poate fi modern, luxos sau vintage și, înainte de toate, calitativ!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#amenajare baie, #lavoar aie, #obecte sanitare , #Stiri Casa