Cum ar trebui să îți configurezi un birou în propria casă astfel încât să lucrezi confortabil?

Vineri, 19 August 2022, ora 14:13
562 citiri
Cum ar trebui să îți configurezi un birou în propria casă astfel încât să lucrezi confortabil?
FOTO dab-it.ro

Pandemia ne-a învățat că lucrul de acasă este posibil, dacă avem și toate condițiile necesare. De aceea, vă prezentăm mai multe articole care ar putea să vă ajute să lucrați mai eficient.

Un calculator de bună calitate

Calculatorul este esențial pentru un job de acasă eficient. Prin urmare, un pas important este acela de a obține unul bun, care să permită realizarea taskurilor la timp. Dacă bugetul nu vă permite să achiziționați un calculator nou sau dacă nu vreți să faceți astfel de investiții, cea mai bună opțiune este reprezentată de calculatoare SH. Acestea pot fi cumpărate de chiar de firme și oferite angajaților.

Iluminare bună

În funcție de apropierea spațiului de lucru de lumina naturală, este posibil să aveți nevoie de o lampă de birou care să vă ajute să lucrați. Luați în considerare achiziționarea de becuri LED pentru lampa de birou pentru a preveni oboseala ochilor și durerile de cap. Dacă susțineți o mulțime de apeluri video sau prezentări video în care trebuie să arătați cât mai bine, puteți face un pas mai departe și să investiți într-un inel de lumină LED pentru a vă ilumina fața.

Suport pentru telefon sau tabletă

Dacă aveți nevoie să comunicați mult la serviciu, veți dori un suport care să țină telefonul fără fir și să puteți arunca o privire rapidă la el pentru mesajele primite, apelurile sau mementourile din calendar. Unii oameni pot prefera, de asemenea, să folosească tablete pentru serviciu, care pot fi afișate pe un suport separat.

Suport pentru laptop sau masă de sprijin

Dacă folosiți un laptop acasă, luați în considerare achiziționarea unui suport pentru laptop pentru a-l sprijini pe birou. Nu numai că este un instrument destul de ieftin, dar vă poate ajuta să vedeți ecranul într-un unghi mai confortabil. Veți dori o tastatură fără fir cu această opțiune. Dacă intenționați să lucrați din diferite zone ale casei dvs. pentru o schimbare de peisaj, luați în considerare o masă portabilă de suport pentru laptop, care este reglabilă și se poate deplasa cu ușurință cu dvs.

Cabluri și cleme de cablu

Asigurați-vă că aveți cablurile potrivite pentru articolele din biroul dvs. de acasă care nu sunt wireless. Luați în considerare dacă lungimea cablului contează pentru dvs. atunci când faceți o achiziție, mai ales când configurați încărcarea articolelor suplimentare, cum ar fi un telefon sau o tabletă, pe birou. Clemele pentru cablu vă pot ajuta să vă păstrați cablurile îngrijite și descurcate.

Încărcător pentru telefon wireless

Dacă doriți să reduceți numărul de cabluri din biroul dvs. de acasă și aveți un smartphone compatibil, luați în considerare investiția într-un încărcător de telefon wireless fiabil și ușor de utilizat. Puteți ascunde acest dispozitiv sub monitor sau oriunde considerați potrivit.

Un adaptor USB cu protectie la supratensiune

Dacă aveți mai multe cabluri de la diverse echipamente, adăugați o priză USB la lista de cumpărături. Acest gadget adaugă un spațiu suplimentar în priză și vă menține cablurile mai organizate și vă puteți încărca telefonul sau tableta prin USB. Cu un dispozitiv de protecție împotriva supratensiunii, puteți preveni posibilele deteriorări ale diferitelor componente electronice din biroul dvs. de acasă.

Articol realizat de Beintop Agency

#birou, #casa, #calculator , #Stiri Casa