Dai petrecere la curte? Umfla si o canapea-instant de exterior!

Sambata, 30 Mai 2015, ora 00:00
4947 citiri
Dai petrecere la curte? Umfla si o canapea-instant de exterior!
Foto: Hammacher

O canapea confortabila de exterior incapatoare si usor de montat si depozitat este visul oricarui proprietar de casa, care vrea sa petreaca cat mai mult timp in aer liber.

Compusa din doua piese detasabile, canapeaua gonflabila de la Hammacher Schlemmer devine o piesa importanta in momentul in care organizezi o serata in curtea casei sau cand, pur si simplu, petreci o seara relaxanta cu familia.

Canapeaua, in forma de cerc, se umfla in mai putin de 10 minute cu ajutorul unei pompe electrice de 10 watti. Este insotita de o alta piesa gonflabila, care poate juca rol de otoman sau de masa de servit gustari.

Ambele piese de mobilier vin in pachetul Hammacher Schlemmer care costa 7.000 de dolari. Compania ofera garantie pe viata pentru acest produs.

Aceasta si pentru ca materialul din care sunt realizate cele doua piese de mobilier gonflabil este rezistent la uzura, intemperii si la radiatiile solare. Producatorii canapelei garanteaza ani lungi de folosinta pentru acest obiect.

Rezistenta si relaxant de moale in acelasi timp, canapeaua gonflabila se va dovedi o oaza de relaxare pe care o poti folosi oricand doresti.

Asamblatul, dezumflarea si impaturirea canapelei gonflabile si a masutei care o insoteste se fac foarte rapid, fiind accesoriile de gradina perfecte pentru o petrecere ad-hoc.

#mobilier exterior Hammacher, #canapea gonflabila exterior, #accesorii gradina casa , #Gradina