Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Casa > Gradina
A   A   A

De ce sa alegi pavaje din beton de la Paverom Construct pentru curtea casei tale?

De ce sa alegi pavaje din beton de la Paverom Construct pentru curtea casei tale?
pavaj FOTO: paverom-construct.ro
Atunci cand cumperi pavelele potrivite pentru gradina, ca si client, te vei simsi cu siguransa rasfasat, deoarece exista nenumarate modele si materiale diferite disponibile, vizibile pe site-ul companiei Paverom Construct.
Piesele de pavaj sunt la fel de importante pentru o gradina cu design modern, precum plantele. Exista un numar infinit de modele diferite realizate din beton, caramida si piatra naturala. Prin urmare, cei care trebuie sa se ocupe de amenajarea cursii, au adesea dificultasi in gasirea pavajelor potrivite pentru gradina sau pentru pavarea terasei.

Sine cont de stilul arhitectural si designul gradinii

Pentru ca suprafasa pavata sa se armonizeze perfect cu imaginea de ansamblu, aceasta trebuie sa se potriveasca stilului arhitectural al casei si al imprejurimilor. Oricine locuieste intr-o casa de caramida rosie ar trebui, de exemplu, sa foloseasca si pavelele clasice, in nuanse roscate, pentru alee. Un pavaj din piatra naturala realizat din gresie se potriveste mai bine cu o casa istorica.

Alegerea pietrelor de pavaj depinde si de stilul de gradina. O gradina cu linii naturale, organice, necesita suprafese pavate cu pavele care imita aspectul pietrei naturale. O pavea neteda si cu linii rigide, din beton sau piatra naturala, pe de alta parte, subliniaza elegansa rece a unei gradini moderne.

Pavelele joaca, prin urmare, un rol semnificativ in aspectul unei gradini. Asadar, nu te gandi doar la plantarea noii tale gradini, ci ocupa-te si de proiectarea aleilor. Inainte de a decide asupra unui singur model de pavaj, ar trebui sa te decizi mai intai asupra unui material. Posi alege modele de beton sau piatra naturala, in funcsie de avantajele si dezavantajele lor.
Pavele din beton

Timpurile in care elementele de pavaj sau placile din beton erau considerate banale au disparut de mult, deoarece agregatele speciale si procesele de fabricasie pot fi utilizate pentru realizarea de pavaj din beton intr-o mare varietate de culori, forme si cu toate structurile de suprafasa imaginabile. Paleta variaza de la o imitasie realista a pietrei naturale pana la placi patrate pentru terasa, cu o suprafasa speciala, rezistenta la murdarie. Cu toate acestea, in cazul imitasiilor de piatra naturala, ar trebui sa te intrebi, inainte de a cumpara, daca doresti cu adevarat sa cumperi pavaj de beton cu aspect de gresie, de exemplu, sau daca nu posi obsine piatra adevarata, la un pres rezonabil.

Cat de tare este pavajul de beton?

In ceea ce priveste durabilitatea si rezistensa culorii, pavajul din beton are o popularitate foarte mare in ultimii ani. Obisnuia sa fie o regula, mai degraba decat o excepsie, faptul ca, in casiva ani de la instalare, cimentul cenusiu incepea sa fie vizibil in betonul negru sau rosu, deoarece pigmensii de culoare nu erau rezistensi la intemperii si nici stabili la UV. In zilele noastre, insa, aproape tosi producatorii cunoscusi, asa cum este si Paverom Construct, ofera o garansie ca pietrele de pavaj isi vor pastra culoarea.

Cat costa pavajele din beton?

Presurile pietrelor de pavaj din beton se incadreaza in limite accesibile: pavajul dreptunghiular simplu din beton este cel mai ieftin material de pavaj. Placile de beton cu efecte cromatice costa intre 40 si 43 de lei pe metru patrat, pe site-ul companiei Paverom Construct.
Facebook ShareTweet
 Marti, 08 Iunie 2021, ora 16:42
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 141 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor