Decorator Shop îndeamnă la utilizarea produselor profesionale pentru protecția suprafețelor

Marti, 04 Octombrie 2022, ora 17:47
343 citiri
Decorator Shop îndeamnă la utilizarea produselor profesionale pentru protecția suprafețelor
FOTO: decoratorshop.ro

Se spune clasic și tradițional casă de piatră, pentru că betonul sau cimentul sunt materiale trainice. Cu toate acestea, toate au nevoie de îngrijire corespunzătoare. Aplicarea unui strat de protecție pentru beton spre exemplu impune să căutați un magazin de specialitate din care să cumpărați produsele profesionale dorite.

În ciuda rezistenței sale, betonul trebuie protejat de diverși factori, expus fiind la intemperii. Soluția vine de la Decorator Shop, cu pagina oficială decoratorshop.ro. Lacul special pentru suprafețe din beton are un preț accesibil, iar dacă vă doriți orice nuanță, cei de la acest shop o pot crea pentru voi.

În oferta de la Decorator Shop

Evident, există mai multe tipuri de lac pentru beton. Fiecare cu proprietățile sale, însă aveți în vedere alegerea acelui produs care oferă protecție adecvată în funcție de contextul fiecăruia. Nu veți da greș cu un lac universal folosit pe suprafețe din beton. Poate fi utilizat pe suprafețe din interior sau exterior. Aplicarea acestuia va face ca suprafața să fie mai rezistentă la umiditate. Pot fi alese astfel de lacuri și în funcție de luciu - există variante mate sau foarte lucioase. Nu necesită diluare și se va aplica ușor.

Un alt produs din această gamă și imediat disponibil la Decorator Shop este cel cu acțiune multiplă. Grație unei formule îmbogățite, poate fi folosit pe diverse suprafețe, nu doar cele din beton. Rezistă la apă și pelicula sa formată nu îngălbenește în timp. În plus, oferă și strat de protecție anti-graffiti, deci poate fi produs ideal și pentru fațade sau garduri.

Caracteristicile lacului, un mod de departajare

Alegeri, alegeri, mai toată viața este despre alegeri, fie ele mai simple sau nu. Se întâmplă și când vine vorba de un produs precum lacul pentru beton. Fie că veți aplica pe cont propriu acest produs sau aveți o echipă care să se ocupe, de interes major este cât de ușor se aplică. O caracteristică destul de importantă dacă ne gândim și la timpul optimizat până să finalizați proiectul. Cât este de versatil contează de asemenea, pentru că în mod clar veți folosi produsul și pe alte suprafețe. Nu mai țineți cont de grija utilizării în scurt timp de la deschiderea recipientului. De asemenea la capitolul mod de aplicare aveți în vedere cantitatea necesară pentru suprafață avută în vedere și în plus dacă produsul trebuie sau nu diluat înainte de aplicare.

Efectul și calitatea - iată alte două caracteristici extrem de importante. Lacul pentru beton oferă luciu sau după caz creează acea peliculă mată pe suprafața lăcuită. Este o notă de eleganță și în plus acționează ca un scut, menținând betonul în stare perfectă mai mult timp. Știm cu toții cât de deranjant din punct de vedere estetic este betonul crăpat și ce investiție impune remedierea situației.

Comandați online

Decorator Shop are și locații fizice, dar publicul larg poate comanda online indiferent de locația sa. Pentru consiliere de specialitate veți descoperi că echipa de aici este disponibilă.

Contact:

Strada Mică 13-21

shop@edecorator.ro

0268 406 318

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#produse profesionala, #protectie suprafete, #ingrijire suprafete , #Constructii