Designul firmei conteaza mai mult decat ati crede, la fel si usa

Marti, 29 Iunie 2021, ora 15:50
409 citiri
Designul firmei conteaza mai mult decat ati crede, la fel si usa
usi interior FOTO:specialdoors.ro

Oamenii sunt fiinte simple. De fiecare data acestia vor cumpara cu privirea mai intai, dupa care vor lua in considerare si alte aspecte pentru a se decide daca vor un lucru sau nu. Iar acest lucru conteaza in orice tip de antreprenoriat, inca de cand un client da ochii cu usa firmei respective. Pana la urma o usa este ca o prima invitatie de a descoperi ce se afla dincolo de ea.

Probabil ca nimeni nu e tentat sa treaca de o usa ravasita de timp si intemperii, putreda pe alocuri, cu cateva panze de paianjen de rigoare, fiindca instinctul le va semnala, de la primul contact vizual cu ea, ca probabil nu mai ies vii de acolo. Deci, o usa este, de fapt, o carte de vizita a unui loc, nu este numai pentru functionalitate, izolare termica si fonica si securitate. Este pana la urma parte din decorul de ansamblu, de aceea este important ca antreprenorii sa aleaga usi rezistente, dar si frumoase, care sa spuna un rezumat despre acel loc ce il viziteaza.

Mergeti la sigur - aceeasi paleta cromatica

Evident, usa de la intrare nu are cum sa fie la fel cu cele de interior. Insa, cele de interior toate ar trebui sa fie la fel, iar in combinate cu usa de la intrare sa mearga pe aceleasi nuante, sa se completeze cat mai bine ca design de asemenea.

Nu puteti alege o usa metalica cu aspect rustic spre exemplu, fiindca exista cele cu aspect de lemn, iar in interior usile ce delimiteaza camerele sa fie dintr-o cu totul alta poveste, una SF. Totul va arata nelalocul lui, neglijent, iar clientul va observa asta. Detaliile conteaza de fiecare data, chiar si de la cele mai mici aspecte la care nu va gandeati. Iar clientul este cel mai aspru critic, fapt pentru care puteti pierde colaborari de la un simplu cuvant spus gresit, igiena din firma, pana la un obiect nearanjat sau care e in stare deplorabila, parasit undeva intr-un colt al camerei.

Special Doors poate fi aliatul de care aveti nevoie pentru a va pune la punct afacerea din punct de vedere al detaliilor precum usile, dar si parchetul. Iar cel din urma este la fel de important de ales pentru a se completa cu usile, dar si cu nuanta peretilor.

Alegeti usi care sa nu se demodeze

Cei de la Special Doors dispun de un catalog vast cu usi de interior si de exterior, moderne, de o calitate superioara, ce vor deveni parte din locatie multi ani de acum incolo. Dispun de usi de la branduri importante precum Gradde, Doors Bulgaria, Rem Ahsap, Vario Dor Masiv, VarpDoor, Yimca, Maco si multe altele din aceasta nisa.

Veti regasi aici varietate in modele, culori, materiale, usi care se pot potrivi atat in stilul clasic, industrial, modern sau rustic. De asemenea, se pot gasi si usi blindate, dar a caror eleganta poate pacali pe orice rauvoitor. Indiferent de alegere, fiecare usa de la Special Doors este timeless, ceea ce inseamna ca poate veti schimba culoarea peretilor de-a lungul anilor, poate chiar veti face si alte modificari al designului de interior, insa acestea se vor adapta perfect la orice ambient creat, fiind elegante si la moda.

Chiar si capitolul parchet, Special Doors va poate ajuta cu consultanta necesara, pentru a alege ce se potriveste cu usile alese. Este de luat in considerare ca aceste elemente nu le schimbati des, asa ca trebuie alese corect de la inceput, iar echipa Special Doors este cea pe care va puteti baza atat in faza incipienta a proiectului de constructie, cat si in cazul in care renovati.

Contact: 0728.476.634

comenzi@specialdoors.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#usi interior, #usi , #Designer interior