Dressing in stil eclectic: Lasa-te inspirata cand alegi tinuta!

Sambata, 04 August 2012, ora 00:00
6099 citiri
Dressing in stil eclectic: Lasa-te inspirata cand alegi tinuta!

Dressingul este o camera in care petreci suficient timp incat sa iti doresti un spatiu confortabil si cu adevarat relaxant. Tocmai de aceea iti prezentam o mica parte dintr-un proiect Art Eclectic, ce te poate inspira in alegerile tale.

Stilul eclectic castiga popularitate in 2012, fiind o reinterpretare a stilului clasic si o combinatie a elementelor moderne cu cele clasice. El a adus succesul companiei romanesti Studio Insign de la Galeriile Noblesse la competitiile internationale de design interior.

Combinatiile nu se opresc aici, ci continua pana la imbinarea luxului cu elemente practice, si chiar pana la capacitatea de adaptare pentru o locuinta clasica, precum cele din cladirile istorice, sau pentru una moderna, minimalista.

Stilul ti se potriveste daca esti adeptul liniilor simple, al materialelor expresive si temelor moderne, dar si al mobilierului de culoare alba, crem, gri, negru si maro.

"Desi este un mix de stiluri diferite, culoarea este liantul care exprima cel mai bine amenajarile in stil eclectic si reuseste sa puna in valoare personalitatea celui care detine un astfel de interior", a declarat Loredana Preda, manager Galeriile Noblesse, pentru Business24.

"Contrastele intre materiale, mobilierul clasic si contemporan, finisajele diverse, ornamentele artistice presupun imaginatie, deoarece un 'look' eclectic nu este dominat de reguli strictr", completeaza aceasta.

"Culorile perfecte sunt alb, crem, gri, negru si maro, dar totul depinde de creativitatea si gustul persoanei care se regaseste in acest stil de design. Echipa Studio Insign si Galeriile Noblesse va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa aduceti stilul eclectic la dumneavoastra acasa", subliniaza Loredana Preda.

#design interior dressing, #mobila dressing, #stil decor dressing dressing Galeriile Noblesse , #Designer interior