Functionalitatea unei bucatarii, redata si de accesorii si dotari - bateria de bucatarie si alegerea acesteia

Miercuri, 03 Octombrie 2018, ora 15:43
2152 citiri
Functionalitatea unei bucatarii, redata si de accesorii si dotari - bateria de bucatarie si alegerea acesteia

Renovarea unei bucatarii aduce in prim plan nevoia de a reamenaja in stilul dorit tinand cont de aspect si functionalitate. Detaliile nu pot fi ignorate; bateria de bucatarie spre exemplu se impune a fi schimbata atunci cand se observa semne de uzura, dar si cand se realizeaza schimbari in bucatarie, caci are si rol decorativ.

La ora actuala sunt atat de multe modele si industria obiectelor sanitare completeaza in continuare cu tot felul de creatii, ce mentin la un nivel ridicat standardele de calitate.

Primul gand de a schimba cu o noua baterie de bucatarie vine odata cu schimbarea de mobilier, chiuveta sau cel putin cu cea de a blatului nou. Asta pentru ca sistemul de prindere al bateriei poate fi diferit de la caz la caz. Unele se instaleaza pe blat, altele pe chiuveta, altele pe perete.

Inedit este ca expertul cu care colaborati pentru montarea unui blat poate fi sursa pentru o baterie pe masura. Cel putin cand vine vorba de specialistii de la www.dippanels.ro exista si astfel de completari pentru o bucatarie functionala.

Solutia practica pentru bucatarii moderne

Cei de la Dippanels sunt deja binecunoscuti pe piata de profil. Specialisti pe nisa de proiectare si montare de scari si balustrade din lemn, dispun si de solutii complete pentru blaturile de bucatarie, elemente fara de care mobilierul acestei zone nu are cum sa fie pus la punct.

In sprijinul celor care isi pun imediata intrebare despre ce tip de baterie se potriveste blatului ales, Dippanels ofera raspunsuri.

Principiul de selectie ramane acelasi - calitatea. In acest sens bateriile din inox ocupa in contiunuare un loc fruntas. Acestea prezinta caracteristici practice, de rezistenta si aspect placut. Acestea se comporta excelent la coroziune, precum si la temperaturi mari. Sunt usor de intretinut si nu modifica poprietatile apei.

Desigur, nu sunt singurele tipuri de materiale agreate, caci cele din bronz sau alama sunt si ele favorite. Insa diferentele de aspect - cele din alama spre exemplu sunt usor galbui - fac ca selectia sa difere dupa reperele estetice si de buget ale fiecaruia.

Tipul de maner

Cand vine vorba de maner acesta poate fi inexistent si inlocuit cu senzor. O clasa de mijloc si eficienta din punct de vedere practic se refera la cele cu un singur maner, ce se actioneaza pe doua directii pentru a schimba temperatura apei. Atasat de tija, acest tip de maner face ca o astfel de baterie sa fie mai usor de instalat. O selectie a acestor tipuri este prezentata si in cadrul paginii dippanels.ro.

In egala masura va conta tipul de chiuveta si astfel tipul de tija, de pipa a bateriei. Daca chiuveta nu este clasica si nu se opteaza pentru o baterie cu tija scurta, pe masura adancimii si pentru a putea spala si obiecte mari se recomanda o baterie cu tija inalta. Ceva mai versatile sunt cele cu dus. Un astfel de model, de marca Teka, cu un cap rotativ si dus extensibil, este disponibil si la dippanels.ro.

Finisaje

Nu se ignora nici partea de finisaj si aspect, cea care creeaza si primul impact al bateriei, integrata intr-un design interior al intregii bucatarii. Sunt preferate notele moderne, cele cu finisaj mat, pentru ca sunt total diferite de ceea ce este clasic - adica inoxul lucios.

Culorile sunt si ele importante, iar o baterie neagra are toate sansele sa surprinda cu aparitia sa, motiv pentru care vor fi considerate de clasa superioara decat clasicul gri - pentru ca implica si alte combinatii de materiale care sa ofere un design anume.

Foarte bine cotate sunt produsele dintr-o anumita gama, de la anumiti producatori de marca. Brandurile populare sunt de la Grohe, Franke la Teka sau Kludi. Sunt si de un nivel financiar mai ridicat, insa intrunesc toate calitatile unor baterii functionale, aspectuoase si se dovedesc a fi rezistente in timp, pe cand produse similare dar de duzina sunt necesare a fi schimbate o data pe an sau chiar mai des.

Pentru ca zona de bucatarie sa fie completa exista o serie de decizii si elemente ce se combina si creeaza ansamblul de mobilier si alte accesorii. Pentru ca nu este atat de usor a alege, cei mai multi se bazeaza pe experienta si consilierea specialistilor. Dippanels raspunde astfel cu succes in ceea ce priveste dotarea bucatariilor cu blaturi din lemn, printre altele, precum si cu o completare a acestora, de baterii de bucatarie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#baterie bucatarie, #amenajare bucatarie, #accesorii bucatarie , #Amenajari interioare