Maine se deschide cel mai mare targ imobiliar din tara la Palatul Parlamentului

Joi, 21 Noiembrie 2019, ora 08:30
1406 citiri
Maine se deschide cel mai mare targ imobiliar din tara la Palatul Parlamentului

Ultimul si cel mai mare targ imobiliar al anului are loc in perioada 22-24 noiembrie la Palatul Parlamentului. Peste 10.000 de apartamente noi din toate zonele capitalei si alte cateva mii de apartamente in blocuri vechi isi asteapta viitorii proprietari!

Cauti un apartament sau o casa? Te anuntam atunci ca Salonul Imobiliar vine cu cele mai bune oferte la final de an, cu o multime de oferte in toate zonele Bucurestiului, inclusiv in Ilfov si chiar la mare. De asemenea, sunt pregatite bonusuri de catre dezvoltatori.

Inca de la intrare organizatorii te intampina cu o zona speciala in care poti savura pe-ndetele o cafea buna, un desert savuros ascultand muzica si relaxandu-te.

Pentru investitori acest eveniment este important, caci acestia pot afla care sunt in continuare zonele cele mai dinamice si ce pachete pregatesc expozantii la achizitionarea a doua unitati locative, de exemplu.

In special la acesta editie, organizatorii au anuntat si foarte multe accesorii prezente cu oferte.

Vei gasi alaturi de agentii si dezvoltatori imobiliari si oferte de: mobilier, decoratiuni interioare, amenajari, arhitectura si multe altele.

Organizatorii promit ca vor oferi cadrul in care sa petreci cel putin o jumatate de zi, stiind ca decizia achizitiei unei proprietati nu este una facila si de luat in fuga.

APARTAMENTELE CU DOUA SI TREI CAMERE, CELE MAI CAUTATE

De la Nord la Sud, de la Est la Vest gasesti oferte in toate cartierele Bucurestiului, inclusiv zonele limitrofe din Ilfov.

Mare, munte, Romania si Europa - Salonul Imobiliar este consacrat ca cel mai cuprinzator eveniment imobiliar din Romania.

Cele mai cautate apartamente raman cele cu doua si trei camere. Pentru a livra produse solvabile, dezvoltatorii planifica apartamente cu suprafete medii cuprinse intre 50-55 mp pentru unitatile cu doua acamere si 70-75 mp pentru cele cu trei.

Cele mai apreciate sunt cele bine compartimentate, care beneficieaza de spatii de depozitare.

ZONA, CEL MAI IMPORTANT CRITERIU DE ALEGERE A LOCUINTEI

In contextul aglomerarii urbane si a traficului, clientii cauta solutii de micsorare a timpului petrecut intre birou si casa. Zona, in stransa corelatie cu pretul, devine astfel cel mai important criteriu de alegere a locuintei.

O zona buna, bine deservita de mijloace de transport in comun, in special metrou, cu facilitatii medicale, educationale si de petrecere a timpului liber in imediata apropiere aduce un standard de locuire mai b ...citeste mai departe despre "Maine se deschide cel mai mare targ imobiliar din tara la Palatul Parlamentului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Salonul Imobiliar Bucuresti 2019, #targ imobiliar, #apartamente noi , #Stiri Casa