Peste 10.000 de locuinte vor fi prezentate la editia din februarie a Targului Imobiliar National

Luni, 18 Februarie 2008, ora 12:13
1768 citiri
Peste 10.000 de locuinte vor fi prezentate la editia din februarie a Targului Imobiliar National

Peste 35 de companii din domeniul imobiliar vor prezenta timp de 5 zile cu ocazia Targului Imobiliar National circa 60 de proiecte rezidentiale, 8420 de apartamente, 1240 de vile, 360 de locuinte de vacanta, 250 de apartamente in Bulgaria si 150 in Egipt, au anuntat luni organizatorii evenimentului.

Peste 35 de companii din domeniul imobiliar vor prezenta timp de 5 zile cu ocazia Targului Imobiliar National circa 60 de proiecte rezidentiale, 8420 de apartamente, 1240 de vile, 360 de locuinte de vacanta, 250 de apartamente in Bulgaria si 150 in Egipt, au anuntat luni organizatorii evenimentului.

Editia de primavara a Targului Imobiliar National (tIMOn) va debuta miercuri, 20 februarie, la World Trade Center cu prima expozitie ce va aduna laolalta 35 de dezvoltatori si circa 10.000 de locuinte, sustin reprezentantii companiei Admedia Consulta, organizatorii evenimentului.

Expozitia din februarie va promova, printre altele, noua proiecte ce vor fi lansate in premiera in cadrul tIMOn si alte 12 proiecte care vor fi prezentate pentru prima oara publicului in cadrul unei expozitii imobiliare.

"Pentru 2008, am decis sa continuam seria inovatiilor in domeniul expozitiilor imobiliare. De aceea am conceput un nou format de expozitie care sa cuprinda o oferta consistenta pentru doritorii de afaceri imobiliare in Romania. Evenimentul va reuni, prin trei expozitii distincte, in decurs de doua luni, o oferta imobiliara ce va cuprinde 100 de companii imobiliare (dezvoltatori si agentii imobiliare) care vor expune peste 150 de proiecte rezidentiale in cadrul carora se vor regasi peste 25.000 de apartamente, peste 1.500 de vile, peste 1.500 de locuinte de vacanta si peste 500 de locuinte in strainatate", a declarat Vlad Vlasceanu, managing director al Admedia Consulta.

Cea mai ieftina locuinta promovata la expozitia din februarie a tIMOn va fi o garsoniera-studio din Egipt, care va avea un pret de 15.000 euro, iar cea mai ieftina locuinta din Bucuresti este situata in zona Titan, in ansamblul EVOcasa dezvoltat de catre Adama Holding si are un pret de 47.169 euro. Totodata, o locuinta situata in ansamblul Athos Residence din Bucuresti, dezvoltat de catre Athos Residence, are un pret de plecare de 48.000 de euro cu TVA inclus.

Cele mai scumpe locuinte de la tIMOn depasesc un milion de euro si se regasesc in proiectele Upground si Belvedere. Cea mai ieftina vila promovata la tIMOn are o valoare de 160.000 euro iar cea mai scumpa are o valoare de 650.000 de euro.

Noutatile tIMOn sunt proiectele: Baneasa Happy House (proiect de vile si apartamente amplasat in zona Baneasa-Pipera si dezvoltat de catre Integral Tehnic), Christian House (proiect de vile amplasat in Ganeasa, promovat de catre Christian House Imobiliare), Arthemis Residence, Athos Residence (proiecte de apartamente amplasat in Voluntari si dezvoltate de catre Real Construction Companies Group), Casa Nova Residence (proiect de 800 de vile in Corbeanca promovat de catre EuroMetropola Estate), dar si Besta Residence (proiect de vile in Crevedia, pe malul Lacului Buftea, promovat de catre EuroMetropola Estate).

In plus, la aceasta editie a targului vor mai fi prezentate ca noutati si Solaria Residence (proiect de apartamente in vile localizat in apropierea Padurii Baneasa, promovat de catre EuroMetropola Estate), Optimus Residence (proiect de apartamente situat in zona de Nord-Vest a capitalei, dezvoltat de catre Wizz Corporation si promovat de catre Media City) si Bran Residence (proiect de apartamente in vila la Bran, dezvoltat si promovat de catre Kone Invest Construct).

Expozitia din februarie organizata in cadrul tIMOn a€“ Targul Imobiliar National este deschisa de miercuri pana sambata intre orele 10-19 iar duminica intre orele 10-16, accesul vizitatorilor fiind gratuit. Editia de primavara a tIMOn va continua cu expozitiile organizate intre 19-23 martie si 9-13 aprilie, urmand ca in luna mai sa fie organizata cea de-a doua editie a tIMOn de Constanta, expozitie urmata de oraganizarea unor editii locale in Brasov, Iasi, Timisoara, Cluj si Sibiu.

NewsIn

Aboneaza-te la newsletter-ul infoBloombiz ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.