Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Casa > Stiri Casa
A   A   A

Cadoul făcut de un român soției. "Mi-am sunat nevasta și i-am spus: Ți-am luat o casă! Când a văzut-o a zis că sunt nebun" FOTO

Cadoul făcut de un român soției. "Mi-am sunat nevasta și i-am spus: Ți-am luat o casă! Când a văzut-o a zis că sunt nebun" FOTO
Cum arată casa după lucrările de amenajare FOTO Facebook/ Mutat la țară - viața fără ceas
În timp ce unii români și-au cumpărat deja case la țară în ultimii ani, alții încă visează la asta și se documentează.
Decizia nu este ușoară, deoarece implică cheltuieli mari și în unele cazuri credite, pentru a ridica o casă sau a face reparații, în cazul uneia vechi.

Sunt și cazuri în care oamenii iau decizii fără să stea prea mult pe gânduri. Este situația relatată de un român care i-a făcut o surpriză soției.

"Am crescut la bloc, dar simțeam că mă sufoc, că trebuie să schimb ceva.
Așa că într-o bună zi, am făcut pasul, am cumpărat de Valentine's Day o casă, după care mi-am sunat nevasta și i-am spus: "Ți-am luat o casă!"

Când a văzut-o, a spus că sunt nebun, dar eu vedem cu ochii minții fiecare detaliu, fiecare etapă, ba chiar aveam și deadline-urile bine fixate în mintea mea.Din fericire am reușit să le devansez.Am scos 22 de camioane de gunoi, am cumpărat 15 camioane de pământ, nu am avut weekend-uri, lucram și de sărbători, dar nu aș face altfel dacă ar trebui să o iau de la capăt.

Nu am terminat încă, dar acum urmează etape gen pavaj, sistem irigații, seră, gradină etc.Satisfacția este maximă, căci 90-95% este făcut de către mine și Anna", a scris acesta pe grupul Mutat la țară -viața fără ceas.

Care au fost costurile

Într-un comentariu, autorul postării s-a referit și la cheltuieli.

"Am sărit de 50k, dar nu am făcut rabat la calitate materiale, tâmplărie etc. Am ales doar premium (nu lux) căci doream ceva trainic.
Iar la izolație am mers pe vată bazaltică, nu pe polistiren. Am strâns uneori cureaua, dar cu 2 salarii și regie proprie e realizabil."

"Aveam posibilitatea să termin mai repede, cu echipă de constructori, dar nu avea același farmec și satisfacție. Am vrut să știu eu unde mi-e fiecare fir de curent, fiecare țeavă ", a adăugat acesta.

"Dar ce nebunie frumoasă!"

În comentarii, membrii grupului îl felicită.

"Această postare m-a făcut să lăcrimez și în același timp să nu-mi pierd speranța. Sunteți niște oameni MINUNAȚI!"

"Minunat, oamenii harnici, pricepuți și pasionați sfințesc locul!"

"Dar ce nebunie frumoasă!"

"Ăsta da bărbat hotărât, harnic, uite ce casă și-o trântit, o casă nota 10, sănătate și bucurii vă doresc!"

"Să vedeți ce hotărâtă e soția, când mi-a spus să mut un pic wc-ul, vreo 30 cm, cu gaură în placă de ...citeste mai departe despre "Cadoul făcut de un român soției. "Mi-am sunat nevasta și i-am spus: Ți-am luat o casă! Când a văzut-o a zis că sunt nebun" FOTO" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Duminica, 11 Decembrie 2022, ora 14:05

 Articol citit de 527 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor