Sala ta de lectura de pe plaja, un accesoriu cu aspect inedit. Ti se potriveste?

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 00:00
4302 citiri
Sala ta de lectura de pe plaja, un accesoriu cu aspect inedit. Ti se potriveste?
Foto: Hammacher

Vacanta de vara este facuta sa lenevesti si sa te rasfeti sub stralucirea soarelui, dar ce faci cand trebuie sa te concentrezi pe o lectura importanta?

Indiferent ca vei incerca sa citesti un manuscris sau o carte in format digital, soarele la care ai ravnit s-ar putea sa fie cel mai mare inamic al tau. Poti depasi acest obstacol insa, cu o "camera mobila de lectura" comandata de pe Hammacher Schlemmer.

Sala personala de lectura este un accesoriu de vacanta care se poate dovedi util intr-o zi in care vrei sa te dedici studiului, dar sa te bucuri si de o sedinta de expunere la soare.

Indiferent ca alegi sa faci plaja in curtea casei sau pe malul marii, gadgetul dedicat pasionatilor de lecturi outdoor iti va permite sa savurezi cuvant cu cuvant din cartea preferata fara sa te plangi de soarele orbitor.

Mai mult, pe langa acoperisul protector, accesoriul este dotat si cu o tetiera, care iti permite sa stai intr-o pozitie confortabila in timpul orelor de lectura.

Pentru adeptii noilor tehnologii, acoperisul protector vine dotat si cu un suport in care poti fixa tableta, dar si cu buzunare in care poti depozita diverse alte gadgeturi smart.

Pretul unui parasolar moadern este de 149,95 dolari, iar materielele din care acesta este realizat asigura o buna protectie impotriva razelor ultraviolete si sunt rezistente la expunerea indelungata la soare si aer marin.

Setul este completat de un rucsac in care sa cari accesoriul tau de plaja si de doua tepuse metalice cu ajutorul carora sa il poti fixa pe sol.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gadget outdoor, #sala lectura plaja, #parasolar modern Hammacher , #Gradina