Sarbatoare pentru casa ta: Invata sa-ti decorezi locuinta pentru Craciun in stilul Bonami

Sambata, 22 Octombrie 2016, ora 00:00
2680 citiri
Sarbatoare pentru casa ta: Invata sa-ti decorezi locuinta pentru Craciun in stilul Bonami
Foto: Bonami

Planifici o schimbare radicala a decorului din casa? Atunci nu ar trebui sa ignori intrarea pe piata din Romania a brandului Bonami, un magazine online de mobila si decoratiuni in care bunul gust se simte la el acasa.

Brandul Bonami a cunoscut o crestere rapida in Cehia, si-a extins apoi operatiunile in Polonia, Slovacia si acum pe piata locala. Are peste 120.000 de utilizatori deja inregistrati din Romania. Portofoliul la care vor avea acces in noiembrie clientii din Romania va cuprinde peste 20.000 de produse unice.

Peste 1.800 de branduri din intreaga lume si-au listat produsele in magazinul Bonami, pentru promovare si vanzare. Printre acestea se numara Kartell, Joseph Joseph, Nordic Ware, Dara si multe altele.

Bonami a ales sa intre pe piata din Romania deoarece segmentul e-commerce este in continua crestere, in special pe profilul home&deco. Anul acesta, aceasta piata va genera vanzari la aproape jumatate din totalul pietei de e-commerce din Cehia, dar cu o crestere mult mai rapida.

In Romania peste 11 milioane de oameni sunt conectati la internet si cumparaturile online sunt o solutie preferata de tot mai multi cumparatori, care fac astfel economie de timp.

In celelalte tari, Bonami invita un arhitect care discuta online cu oamenii si le ofera raspunsuri la intrebarile lor, astfel incat acestia sa aiba un sprijin deplin pentru planurile lor.

Toate aceste servicii vor fi lansate si in Romania in lunile urmatoare, pentru a-ti oferi un ajutor de nadejde in planurile tale de a-ti decora cu gust in locuinta.

Momentul lansarii in Romania a fost ales special, pentru a le oferi clientilor posibilitatea sa cumpere produse inainte de Craciun. In preajma sarbatorilor de iarna, romanii sunt foarte interesati sa achizitioneze articole pentru casa si decoratiuni interioare, care pot fi cadouri ideale pentru cei dragi, dar si pentru a regandi decorul casei.

Cateva obiecte decorative sunt, de multe ori, binevenite pentru a infrumuseta locuinta si pentru a asigura o atmosfera calda si primitoare, perfecta pentru sarbatorile in familie sau alaturi de prieteni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comert online, #magazin online mobila, #magazin Bonami, #decoratiuni casa , #Mobila