Transforma casa intr-o opera de arta, cu mozaic si parchet de lux

Sambata, 28 Iulie 2012, ora 00:00
4824 citiri
Transforma casa intr-o opera de arta, cu mozaic si parchet de lux

Mozaicul si parchetul sunt doua elemente care nu ar trebui sa lipseasca din designul interior al casei tale in 2012, fie ca ai o casa cu design minimalist sau una clasica. Pe langa aspectul impresionant, cele doua elemente sunt mentionate pe lista tendintelor din acest an pentru elementrul practic si garantia unui mediu cat mai sanatos pentru familia ta.

"Pe langa aspectul estetic de exceptie si unicitatea sa, parchetul cu insertii de mozaic din ceramica sau sticla constituie garantia mediului sanatos in care traiti. Usurinta intretinerii, faptul ca materialele sunt naturale, calde si nu retin praful sau diversi alergeni fac ca acest finisaj, in ciuda costului intital mai ridicat, sa fie solutia cea mai ieftina in raport cu durata sa de viata. Mai mult, rezultatul este unul original, inovativ si ideal pentru locuintele luxoase, moderne sau clasice", a declarat Loredana Preda, manager Galeriile Noblesse, pentru Business24.

Imaginatia designerilor de la Studio Insign a trecut de la placajele de pardoseala, la piesele de mobilier imbracate in mozaic, material care vine cu avantajul unor reflexe unice atat de la lumina naturala, cat si de la cea artificiala.

Pe langa efectul spectaculos al unui mozaic din sticla, piatra naturala sau cristale, materialul este unul extrem de rezistent la umezeala si uzura, si iti permite sa creezi modele florale sau abstracte in orice colt al casei.

Specialistii iti recomanda sa folosesti aceste materiale si in dormitoare sau in camera de zi, nu doar in bai sau holuri. Vei reusi, astfel, sa iti faci un interior original, pe placul tau, un loc in care sa iti poti reincarca bateriile cu energie pozitiva indiferent de cat de agitata este viata ta departe de casa.

#tendinte design interior 2012, #design mozaic parchet, #camera zi mozaic , #Designer interior