VINCA - Nr. 1 in estul Romaniei pentru marmura, travertin si piatra naturala!

Vineri, 24 Februarie 2017, ora 15:42
3776 citiri
VINCA - Nr. 1 in estul Romaniei pentru marmura, travertin si piatra naturala!

(P) Vinca se numara printre cei mai mari importatori si distribuitori de piatra naturala, ceramice si materiale de constructii din Romania.

Cei 25 de ani de activitate se datoreaza produselor de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, experientei si profesionalismului personalului, precum si politicii generale a firmei, structurata, in principal, pe urmatoarele directii: cerintele pietei si satisfacerea tuturor clientilor.

In prezent, VINCA S.R.L inseamna o echipa de 50 de persoane unita pentru promovarea pietrei naturale. Sunt cei mai mari importatori si distribuitori de marmura, granit, travertin si piatra naturala din estul tarii, prezenti prin 3 depozite dupa cum urmeaza:

- Depozit VINCA Roznov, Neamt, str. Paltinului, nr.883; cu stocuri de peste 10.000 mp de piatra naturala si sectie de taiere si prelucrare;

- Depozit VINCA Bacau, com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248; cu stocuri de peste 5000 mp de piatra naturala si sectie de taiere si prelucrare;

- Depozit VINCA Iasi. Din 1 martie 2017 ii gasiti si in Iasi -Letcani, km 10, vis-a-vis de Reprezentanta Toyota.

VINCA S.R.L are relatii de peste 9 ani cu cele mai mari cariere din Italia, India, China, Bulgaria, Grecia, Siria, Turcia si negocieri cu Egipt si Spania, ceea ce inseamna pentru client preturi corecte si calitate verificata.

Gama de produse este diversificata si include, pe langa materialul brut de piatra naturala pe care il trimitem catre prelucratori/redistribuitori, si produse finite premium, majoritatea realizate in baza noastra de productie: lavoare marmura si travertin, seminee marmura, piese de mobilier gradina din marmura, blaturi, glafuri, trepte etc.

Foarte important este si faptul ca la VINCA orice produs se poate personaliza in functie de cererea clientului.

Stocurile de peste 10.000 mp de piatra naturala ofera clientului posibilitatea de a alege dupa bunul plac materialul potrivit lucrarii, iar echipa de la prelucrare are grija ca produsul final sa fie taiat, prelucrat dupa schitele exacte ale beneficiarului final.

Pe langa stocuri si preturi bune, VINCA inseamna echipa, iar aceasta echipa depune zilnic eforturi sa ofere informatii cat mai clare clientilor, sa livreze marfa mai devreme si sa raspunda prompt tuturor solicitarilor.

Printre lucrarile care ii recomanda: placarea exterioara Mall Vitan Bucuresti, placarea exterioara Casa de Cultura din Iasi, 200 de locuinte private in zona Moldovei, placare 10 biserici in judetul Neamt, reamenajarea spatiilor publice Bacau, placarea sediului Dinamic 92 Piatra Neamt, Auto Moldova Piatra Neamt, placare anexa Hotel Caro Bacau.

Anul 2016 s-a incheiat cu o crestere a cifrei de afaceri cu 20% si peste 20.000 mp de piatra naturala vanduti, iar in 2017, afacerea se extinde cu un nou depozit in Iasi, incepand cu data de 1 martie.

Prin intermediul magazinului online www.vinca.ro, piatra naturala, pietrisul decorativ, placile si grafurile din marmura, granit, travertin sau ardezie ajung in toata tara. In magazinul online veti gasi descrieri detaliate ale produselor si sfaturi utile privind alegerea si montajul materialelor.

Pentru ca potentialii clienti din afara zonei de est a tarii sa se convinga de calitatea materialelor noastre, VINCA pune la dispozitie 5 mostre gratuite, livrate prin curier rapid oriunde in tara.

Puteti consulta online catalogul VINCA aici: https://www.slideshare.net/DepozitVincaro/vinca-catalog-2-x6-2

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#piatra naturala marmura travertin , #Materiale constructii