Vrei sa-ti redecorezi casa? Vezi cateva oferte inedite

Sambata, 19 Noiembrie 2011, ora 00:00
7617 citiri
Vrei sa-ti redecorezi casa? Vezi cateva oferte inedite
Sufragerie Mobexpert

Daca intentionezi sa intri in Noul An cu o casa complet noua, nu trebuie sa mergi la cumparaturi la Paris sau Milano. Magazinele din Romania au mobilier ce poate satisface si cele mai rafinate gusturi.

Lunile noiembrie si decembrie sunt printre cele mai agitate pentru vanzatorii de mobila. Sarbatorile de iarna sunt motiv de bucurie, dar si de redecorare a caminului. Pentru a va face munca mai usoara, am selectat cele mai interesante oferte ale magazinelor mobilier de lux din Romania.

Livinguri

La Mobexpert puteti alege din livinguri predefinite sau va puteti construi propria configuratie. Ne-a atras atentia Colectia Chocolate, o sufragerie clasica, "savuroasa si tentanta", dupa cum o lauda producatorul. Numele acestui living se datoreaza culorii ciocolatii, inchise dar calde. In acest ambient, veti avea parte de seri relaxate, dar puteti organiza si evenimente elegante pentru prieteni. Pretul acestui mobiler ajunge la 13.100 lei.

Tot livinguri clasice gasim si la Mobila Simex. Spre exemplu, Sufrageria Sofia va va aminti de serile pline de caldura petrecute in casa bunicii. Taiat in linii elegante si vopsit in culori de miere, acest mobilier costa 33.409 lei.

Dormitor

O oferta interesanta de paturi o veti gasi la BoConcept. In functie de calitate si complexitate, acestea pornesc de la pretul de 2.595 de lei si ajung pana la 6.490 de lei.

Pentru un dormitor complet, puteti da o raita in showroom-urile Simex. Aici ne-a atras atentia Dormitorul Venetia Lux Cream, un ambient elegat si cald, in care va veti simti ca un rege. Pretul acestuia ajunge la 25.898 lei.

Bucatarie

Daca sunteti adeptul mobilierului modern si minimalist, cu siguranta ca va veti indragosti de colectiile Mobexpert. Spre exemplu, Bucataria Georgia, in alb si negru, va va ajuta sa gatiti intr-o atmosfera foarte zen. Pretul acesteia este de 5.484 lei.

La BoConcept, puteti alege dintr-o gama variata de mese pentru bucatarie. Ne-a atras atentia aceasta masa extensibila, piesa foarte practica pentru spatiile mici. Pretul este de 5.790 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mobila lux, #mobila scumpa, #magazin mobila, #mobila mobexpert, #boconcept , #Designer interior