4 moduri ieftine prin care sa iti promovezi afacerea

Vineri, 30 Iunie 2017, ora 23:58
1970 citiri
4 moduri ieftine prin care sa iti promovezi afacerea

Multi oameni de afaceri se simt descurajati de faptul ca nu au un buget semnificativ pentru activitatea de marketing si considera ca nu exista alte moduri eficiente de a-si promova brand-ul. Dar acest lucru nu este adevarat.

In continuarea acestui articol iti vom prezenta 4 moduri prin care sa iti promovezi afacerea fara sa fii nevoit sa iti golesti portofelul.

4 moduri aproape gratuite de a-ti promova afacerea

1. Construieste-ti propria comunitate activa in social media

Platformele sociale precum Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter iti ofera acces direct la milioane de potentiali consumatori aflati peste tot in lume. Nu vei obtine umatori ramanand mediocru, din acest motiv trebuie sa te concentrezi pe crearea unui continut unic si cat mai interesant pentru a-ti largi comunitatea.

Ai in vedere sa nu iti sufoci audienta cu o multime de oferte promotionale. Cei care te urmaresc in online sunt cu siguranta interesati de ceea ce oferi, nu e nevoie sa le oferi reclame directe. In schimb, alege sa creezi postari inteligente, unice si atragatoare pentru urmatori care sa le creasca si mai mult interesul fata de brand-ul tau.

2. Ramai constant conectat cu clientii tai

E indicat sa detii o lista de mail-uri cu toti clentii tai carora sa le trimiti periodic informatii relevante industriei in care business-ul tau se incadreaza. Acest lucru va mentine brand-ul tau proaspat in mintea clientilor si ii va informa cu privire noutatile din domeniu.

3. Promoveaza-te in mediul offline

Multi antreprenori considera ca pot veni cu un business, creeaza un website apoi stau si asteapta sa vina banii. Exista multe povesti de succes despre cum start-up-urile se transforma in afaceri de de milioane, dar media nu vorbeste despre zilele lor de inceput si problemele cu care antreprenorii respectivi s-au confruntat.

Afacerile de succes ajung astfel doar prin implicarea si masurile pe care coordonatorul acesteia le ia. Nu te astepta ca mediul online sa iti creasca afacerea. E nevoie de mai mult de atat. Alege sa te indrepti si spre zona de offline, prin diverse modalitati de promovare cum ar fi: bannere, pliante, afise, autocolante auto etc.

4. Creeaza ceva viral

Fie ca e un clip sau o poza, fa-o sa fie memorabila pentru ca oamenii sa o dea mai departe si sa o distribuie pe profilele lor. In acest mod vei atrage atentia oamenilor, vei obtine mai multi urmaritori si iti vei creste vizibilitatea si simpatia in fata audientei tale.

Exista nenumarate moduri creative prin care iti poti promova afacerea pe gratis sau cu foarte putini bani. Acest lucru se poate realiza doar prin multa implicare si timp acordat afacerii tale. In cazul in care doresti rezultate rapide, iti poti gestiona bugetul afacerii cu un program de contabilitate, poti stabili un anumit buget pentru marketing si, pe langa modalitatile ieftine de promovare, poti opta pentru tehnici eficiente contra cost.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#moduri ieftine promovezi afacere , #Investitii