AdePlast raporteaza cresteri in T3

Luni, 14 Noiembrie 2011, ora 13:43
1110 citiri
AdePlast raporteaza cresteri in T3

Producatorul roman de adezivi si mortare uscate AdePlast a inregistrat in perioada ianuarie - octombrie o crestere a afacerilor cu 13%, la 123 milioane lei, fata de aceeasi perioada din 2010, a anuntat luni compania.

In august, producatorul a finalizat o fabrica de polistiren la Ploiesti, investitie de circa patru milioane euro, cu o capacitate anuala de productie de 700.000 mc pe an.

In ceea ce priveste exportul, tarile cu cele mai multe comenzi livrate sunt Moldova si Ungaria. Pana la sfarsitul anului vor fi livrate catre Liban 400 de tone de produse destinate lucrarilor cu marmura si granit, potrivit companiei.

AdePlast detine doua facilitati de productie dezvoltate la nivel national, o fabrica la Ploiesti si una la Oradea. Capacitatea totala de productie pentru sectorul mortarelor se ridica la 700.000 de tone anual. Productia de vopsea, tencuieli decorative si de adezivi speciali in stare umeda se ridica la 80.000 de tone.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#AdePlast profit cifra de afaceri , #Companii Romania