Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Companii > Stiri Companii
A   A   A

Advanced Robotics, oferă 30% din profitul companiei în schimbul unor investiții de până la 350k €

Advanced Robotics, oferă 30% din profitul companiei în schimbul unor investiții de până la 350k €
Advanced Robotics FOTO: advancedrobotics.ro
România are parte de o premieră în domeniul investițiilor digitale prin intermediul companiei Advanced Robotics, care propune varianta investiției prin Security Token Offering (STO), sub forma unui token digital. Acesta va putea fi cumpărat în schimbul unui procent din profitul firmei tech. Metoda este una dintre cele mai sigure și transparenta opțiuni de investiție digitală existentă.
Compania s-a înscris pe platforma stoker.io, care este un mediul digital ușor de accesat și de utilizat de către orice persoană. Astfel, cei interesați trebuie să crediteze cel puțin 100 de euro sub formă de token-uri în schimbul a 30% din profitul net pe care îl are compania Advanced Robotics. STOKR a declarat printr-un comunicat de presă că Advanced Robotics, dezvoltatorul platformei Mercurio, își propune să strângă 350.000 euro pe platforma pieței digitale pentru active din UE.

Evaluată la peste 2 mil de euro datorită tehnologiilor dezvoltate în special pentru eficientizarea business-urilor, compania de tech a adus îmbunătățiri semnificative produsului principal: asistentul virtual Mercurio, care utilizează o tehnologie bazată pe inteligența artificială pentru procesarea datelor și a informațiilor. Scopul său principal este să suplinească lipsa personalului pentru departamentele de customer support, contribuind astfel la îmbunătățirea serviciilor de comunicare cu clienții.

În prezent asistentul virtual este utilizat cu succes de către branduri cunoscute precum, Sony Center și Mobexpert. „Mercurio este o platformă avansată de asistență virtuală, concepută pentru a asigura o experiență integrată pentru clienții din industriile precum retail, auto, sănătate, centre comerciale și de evenimente, servicii publice și multe altele. Platforma poate fi folosită ca agent de vânzări, consultant, ghid, asistent, concierge și diverse alte poziții, și este capabilă să proceseze plăți, să verifice identități și chiar să deschidă sau să încuie uși – 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. [...]”, a spus Andreas Valentini, co-fondator și CEO al Advanced Robotics, cu privire la această lansare. De asemenea, el a declarat că Mercurio este „cel mai rentabil asistent AI destinat companiilor care aspiră să ofere experiențe calitative clienților".

Previziunile financiare anunță faptul că compania va ajunge după cinci ani de activitate la o cifră de afaceri de 4 mil. de euro, sumă ...citeste mai departe despre "Advanced Robotics, oferă 30% din profitul companiei în schimbul unor investiții de până la 350k €" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Marti, 12 Octombrie 2021, ora 09:00

 Articol citit de 288 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor