Ai nevoie de un spațiu de birouri modern, într-o locație centrală? Alege H Private Arghezi, un centru de business ce oferă o gamă variată de servicii și facilități pentru succesul afacerii tale!

Miercuri, 19 Aprilie 2023, ora 17:40
42 citiri
Ai nevoie de un spațiu de birouri modern, într-o locație centrală? Alege H Private Arghezi, un centru de business ce oferă o gamă variată de servicii și facilități pentru succesul afacerii tale!
FOTO: hprivate.ro

Fie că discutăm despre start-up-uri care se dezvoltă cu viteză accelerată, companii multinaționale sau business-uri antreprenoriale, pentru a crește și a-și dezvolta la maxim potențialul, fiecare afacere are nevoie de un spațiu adecvat în care să opereze.

Dacă și tu te încadrezi la una sau mai multe dintre categoriile de mai sus și ești în căutarea unui spațiu de lucru modern, într-o zonă centrală, acum poți alege unul dintre birourile servisate disponibile în cel mai nou Centru de Afaceri de la km 0 al Bucureștiului – H Private Arghezi.

Localizat într-o clădire de birouri cu valoare istorică, recent renovată, consolidată și adaptată tendințelor actuale, dar și nevoilor chiriașului modern, H Private Arghezi oferă chiriașilor facilități și servicii complete, funcționând ca un “one-stop-shop” pentru actorii mediului privat de afaceri.

Profită de avantajele oferite de cel mai nou centru de afaceri din București!

Intenționezi să îți relochezi biroul într-un spațiu modern, mai aproape de tot ceea ce contează pentru tine și pentru afacerea ta? Atunci poate că ar fi indicat să iei în considerare închirierea unui birou privat, servisat, în cadrul unui Centru de Afaceri.

Programează-ți chiar acum vizita la H Private Arghezi și alege unul dintre birourile de închiriat încă disponibile! Aici, ai avantajul de a lucra într-un spațiu modern, deservit, unde chiria lunară include toate costurile și cheltuielile administrative, și unde te poți bucura de absolut toate avantajele unei clădiri de birouri cu facilități de clasă A, dar și de beneficiile care vin la pachet cu amplasamentul privilegiat într-o zonă ultracentrală.

Afacerea ta crește împreună cu noi! Optează pentru varianta de a închiria unul sau mai multe birouri deservite și uită de taxa pentru servicii sau cheltuielile pentru utilități. Pentru că la H Private, mai mult decât birouri “la cheie”, ai chirie “all-inclusive”.

H Private Arghezi te așteaptă cu birouri moderne și mobilate, un front desk dedicat - separat de recepția clădirii, Business Lounge cochet și Community Manager, serviciul Business Concierge, soft drinks și cafea din partea noastră, săli de conferințăT echipate cu tehnologie de ultimă generație, dar și cu posibilitatea de a-ți înregistra sediul social la adresa Centrului.

Te așteptăm într-un spațiu modern, funcțional și în aceeași măsură, inspirațional. Pentru ca H Private Arghezi îți propune o atmosferă unică, cu un vibe artistic, unde tu și colegii tăi să vă puteți relaxa nu doar în pauzele de cafea, ci pe tot parcursul zilei.

Accesează oferta noastră de produse și servicii premium și propulsează-ți business-ul la următorul nivel!

H Private a fost gândit de către profesioniști, pentru profesioniști. Astfel, produsele, serviciile și facilitățile din oferta primului nostru centru de afaceri, H Private Arghezi, au fost gândite pentru confortul și bunăstarea chiriașilor noștri, având la bază nevoia companiilor de a se dezvolta durabil, pe termen lung.

Iată câteva dintre produsele și serviciile noastre:

  • Birouri Private
  • Business concierge
  • Community Manager
  • Front Desk
  • Asistență operațională
  • Găzduire sediu social
  • Zonă de lounge
  • Săli de conferințe complet echipate
  • Chicinete pentru fiecare etaj
  • Suport IT & Wi-fi
  • Birou Virtual

Vino să lucrezi într-o atmosferă unică, pusă în valoare de un design interior modern și piese de artă create de tineri artiști români, chiar în inima orașului! Închiriază un birou în H Private Arghezi și începe să pui în practică cele mai de succes idei.

TSMC a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16
TSMC a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16
Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), liderul mondial în producția de cipuri, a dezvăluit planurile pentru lansarea tehnologiei avansate TSMC A16. Noul proces de fabricație, ce...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#birouri, #spatii birouri , #Stiri Companii