Alege dintr-o oferta completa de echipamente HORECA! Alege produsele Idealinox!

Marti, 20 Iulie 2021, ora 15:36
641 citiri
Alege dintr-o oferta completa de echipamente HORECA! Alege produsele Idealinox!
echipamente horeca FOTO: idealinox.ro

Industria HORECA este una foarte dinamica in Romania si in continua dezvoltare. Micile companii, dar si marile lanturi de restaurante se lupta pentru a oferi servicii de calitate unei clientele tot mai numeroase si mai solicitante. Calitatea este data insa si de echipamentele si utilajele HORECA din dotare. Daca doresti sa beneficiezi de o oferta variata si completa de utilaje bucatarie, atunci poti conta pe ajutorul oferit de un producator cu experienta!

Idealinox iti ofera o gama variata de echipamente profesionale de bucatarie de cea mai buna calitate. Majoritatea acestora sunt produse in Romania si se pot distribui rapid in orice localitate din tara. Indiferent de profilul afacerii tale, vei gasi cu siguranta ceea ce cauti in oferta acestui furnizor de referinta de pe piata HORECA.

Descopera o gama variata de utilaje HORECA de calitate!

Fiecare companie din domeniul HORECA are profilul sau si clientii sai specifici. De aceea si oferta de utilaje HORECA profesionale trebuie sa fie pe masura cerintelor pietei. Un furnizor de incredere, cu experienta indelungata in acest domeniu ofera o gama completa de produse. Idealinox este un asemenea producator cu experienta, ce se ocupa si cu distribuirea de echipamente HORECA acolo unde ai nevoie.

De asemenea, firma producatoare se ocupa si de elaborarea si prezentarea unor solutii de utilare si amenajare a incintelor alimentare de lucru, proiectate si prezentate 3D. In functie de spatiul de care dispui, se pot elabora planuri personalizate, ce respecta cele mai riguroase norme de flux tehnologic si de igiena. Majoritatea produselor sunt fabricate din inox, un material ce nu permite dezvoltarea bacteriilor sau a altor germeni. In plus, inoxul se poate curata si igieniza cu usurinta.

Iata care sunt categoriile de produse dintre care poti alege:

  • Masini de gatit
  • Malaxoare
  • Masini de tocat
  • Friteuze si toastere
  • Cuptoare si aragaz-uri
  • Rotisoare
  • Feliatoare
  • Congelatoare si alte echipamente frigorifice

Poti sa afli mai multe despre echipamentele profesionale HORECA pe site-ul companiei sau le poti vedea in cadrul showroom-urilor din Bucuresti. Utilajele pot fi ridicate chiar si personal, din incinta showroom-urilor sau de la depozit. Pentru fiecare produs achizitionat vei beneficia de garantie. Furnizorul detine o experienta de peste 15 ani in colaborarea cu diferite companii din industria HORECA.

Beneficiaza de avantajele unor echipamente profesionale HORECA, la pret de producator!

Catalogul de produse prezentat pe site cuprinde o oferta variata, in care poti regasi echipamente de toate tipurile si gamele. Aceste utilaje HORECA si accesorii din inox sunt concepute pentru a fi utilizate in:

  • Hoteluri
  • Restaurante
  • Firme de catering
  • Pizzerii
  • Rotiserii si fast-food-uri
  • Baruri si cafenele
  • Patiserii
  • Macelarii si carmangerii
  • Magazine alimentare
  • Spitale
  • Spalatorii

Practic produsele acopera tot necesarul de utilaje bucatarie din industria alimentara. Daca esti interesat de anumite produse, le poti achizitiona foarte usor prin intermediul unui sistem rapid, oferit de compania producatoare. Alegi mai intai produsele din catalog, soliciti apoi o oferta personalizata, iar daca esti de acord cu aceasta, produsele iti vor fi trimise acolo unde doresti.

Pe site completezi un formular cu datele firmei tale si apoi il trimiti furnizorului, apasand butonul solicita oferta. Livrarea se face rapid, oriunde in tara, in maxim 48 de ore. Compania producatoare se asigura ca echipamentele sunt functionale si ca sunt ambalate corespunzator. Exista mai multe posibilitati de livrare - prin curier, sau cu ajutorul firmei. Pentru transport poti contacta furnizorul pe adresa de e-mail, sau la numarul de telefon afisat pe site.

Profita acum de reduceri la echipamente HORECA de cea mai buna calitate!

Beneficiaza de preturi corecte, dar si de promotii sau reduceri la diferite tipuri de utilaje. Intra pe site si vizioneaza catalogul de produse. Gaseste ceea ce cauti si dezvolta-ti repede afacerea. Pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate, asigura-te ca detii utilaje alimentare, produse la standarde ridicate de calitate si siguranta. Contacteaza Idealinox pentru o oferta personalizata! Obtii calitatea si garantia dorite prin achizitionarea unor echipamente direct de la producator.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#echipamente horeca, #echipamente inox , #Stiri Companii