Alege lenjerii de pat romanesti

Luni, 10 August 2020, ora 14:36
1301 citiri
Alege lenjerii de pat romanesti
Lenjeriile de pat de la Pucioasa sunt la mare cautare

Lenjeria de pat de obicei, se cumpara pentru o perioada mai lunga de timp.

Prin urmare, este foarte important sa fie de buna calitate: sa nu se estompeze, sa nu se uzeze rapid, sa nu isi piarda luminozitatea culorilor.

Pe langa estetica, compozitia tesaturii conteaza foarte mult.

In plus, gama de lenjerii de pat fabricate in Romania la Pucioasa sunt de inalta calitate, spre deosebire de lenjeriile de pat sintetice.

Lenjeria de pat fabricata la Pucioasa va dura mult mai mult timp, pastrandu-si aspectul initial, chiar si dupa multe spalari.

Principala diferenta intre lenjeria de lux si lenjeria obisnuita nu este costul, ci cea mai inalta calitate si un design excelent. Fabrica Pucioasa care realizeaza fete de perne, cearceafuri si huse cu elastic au laboratoare proprii, unde dezvolta in mod constant tesaturi noi si coloranti siguri pentru acestea.

Pentru cusut lenjerii de pat, producatorul incearca sa aleaga tesaturi de cea mai inalta calitate: bumbac satinat, bumbac 100%, din finet etc. Proiectantii eminenti lucreaza la crearea de noi colectii de lenjerii de pat. In mainile lor profesionale, o piesa obisnuita de tesatura se transforma intr-o adevarata opera de arta.

Lenjerii de pat - huse cu elastic

Seturile de lenjerie de pat cu huse cu elastic vor oferi intotdeauna un pat uniform si neted. Produsele textile sunt confectionate din tesaturi din bumbac natural: calico grosier rezistent, finet durabil si Percale delicat. O husa cu elastic intinsa, datorita elasticului cusut de-a lungul marginilor, va garanta o odihna confortabila, fara ca cearsaful sa se adune sub tine.

Lenjerii de pat pentru o persoana

Seturile de lenjerii de pat concepute pentru o persoana, au dimensiunile unui pat obisnuit pentru o singura persoana, care poate fi o canapea extensibila, o dormeza etc. O astfel de lenjerie se va potrivi perfect pe un pat simplu, deoarece este croita in dimensiunea potrivita pentru un pat de o singura persoana.

Lenjerii de pat dublu

Setul de lenjerie de pat dublu include un cearceaf dublu, fata de cel pentru o singura persoana, un cearsaf plic dublu si fete de perna. Un set de lenjerie pentru pat dublu se va potrivi pentru majoritatea paturilor duble. Latimea cearsafului si, cel mai important, cearsaful de plapuma este suficient de lat, astfel incat sa acopere doua persoane.

Vezi si: Omul gospodar isi face vara sanie si iarna car - Lenjerii de pat pentru iarna

Lenjeria de pat cu imprimeuri 3D

Efectele 3D au inceput sa fie utilizate si in alte scopuri, de exemplu, pentru a crea un design original pentru lenjeria de pat. Crezi ca este fictiune? Deloc. Acum este mult mai usor sa diversifici interiorul dormitorului. Este suficient sa alegi lenjerii de pat cu un model tridimensional, care va accentua schema de culori si va pune accentele necesare.

Astfel de modele pot fi cumparate din magazinul online cumparamisim.ro. Inca de la infiintare, magazinul online a optat pentru astfel de modele de lenjerii de pat, si astfel, lenjeria de pat 3D a castigat o imensa popularitate.

Acest fapt indica clar faptul ca oamenilor, le place sa se inconjoare de lucruri frumoase, folosind o varietate de produse noi care provoaca emotii placute.

Lenjeria de pat cu efect 3D nu face exceptie, care, pe langa estetica, are si alte caracteristici pozitive, cum ar fi: mentinerea ridicata a vopselei, luminozitate, realism, rezistenta la uzura, o mare varietate de imagini, versatilitate (exista atat seturi pentru copii cat si pentru adulti), posibilitatea de a alege optiunea ideala pentru interiorul dormitorului, usurinta de ingrijire (lavabila la masina, majoritatea tesaturilor nu se incretesc).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#lenjerie de pat , #Companii Romania