Apelează la un soft recrutare personal pentru completarea echipei tale

Luni, 14 Februarie 2022, ora 18:22
553 citiri
Apelează la un soft recrutare personal pentru completarea echipei tale
recrutare personal FOTO: freepik.com

Pentru companii, diversificarea metodelor de a atrage candidații potriviți înaintea competiției implică și folosirea unui soft recrutare personal. Cu această funcționalitate dintr-o aplicatie HR performantă, poți eficientiza procesul de recrutare și selecție când ești în căutarea unor specialiști care să ocupe pozițiile deschise din organizația ta. Etapele parcurse de un candidat până la semnarea contractului de muncă se pot desfășura mai repede și într-un mod organizat printr-un soft recrutare personal. Începând cu discuția inițială, până la probele practice care să-i testeze abilitățile candidatului și alte elemente din procedura de angajare, ele pot fi gestionate cu un program dedicat dintr-o aplicatie HR.

Facilități multiple cu un soft recrutare personal

Dacă implementezi în companie o aplicatie HR integrată cu un soft recrutare personal, poți importa CV-urile candidaților din site-urile de specialitate (Best Jobs, eJobs), de unde le selectezi pe cele potrivite pentru nevoile tale. Aceste facilități reduc volumul de muncă al specialiștilor HR și permit acordarea unor răspunsuri mai rapide către candidați, în timp ce etapele de interviu se desfășoară și ele într-un ritm mai alert. În acest fel, scad șansele de a pierde un posibil nou angajat din cauza faptului că întregul proces a fost prea îndelungat.

Un soft recrutare personal dintr-o aplicatie HR permite delegarea unei comisii de recrutare, care să ajute la luarea unor decizii bazate pe criterii relevante. De asemenea, poți crea un profil al candidatului pe baza angajaților actuali. Nu în ultimul rând, ai posibilitatea de a genera template-uri de acceptare sau refuzare a candidaților cu un soft recrutare personal, pentru a trimite răspunsuri rapide. Astfel, vei da dovadă de seriozitate în fața candidaților, indiferent de răspunsul oferit. Toate aceste opțiuni puse la dispoziție de o aplicatie HR contribuie la eficientizarea operațiunilor administrative și te ajută să-ți dezvolți compania într-un ritm accelerat. Specialiștii de resurse umane beneficiază de soluții tehnologice performante, și se pot concentra și pe alte aspecte benefice pentru îndeplinirea obiectivelor de business pe termen lung.

Alege o aplicatie HR potrivită pentru tine și organizația ta

După ce ai ales să urmezi calea digitalizării procedurilor de management de personal din compania pe care o conduci, informează-te care ar fi cel mai potrivit sistem complex de gestionare a resurselor umane. Pe lângă un soft recrutare personal, o aplicatie HR poate conține programe pentru cererile angajaților, de gestionare a pontajului, de administrare a personalului, pentru procesele de onboarding și training angajați sau poate fi integrată cu o semnătură electronică. Ia în considerare prioritățile companiei tale și descoperă ce ți se potrivește cel mai bine. Cere informații despre numărul de utilizatori care pot utiliza aplicația, află cum sunt stocate datele și cât este de intuitivă, pentru a avea o imagine de ansamblu clară înainte de a lua o decizie.

Soluții performante de la UCMS by AROBS

Pentru a-ți duce afacerea la nivelul următor cu ajutorul tehnologizării procedurilor administrative, apelează la soluțiile propuse de UCMS by AROBS. Compania cu o experiență de peste 25 de ani pe piața românească a dezvoltat True HR, o aplicatie HR intuitivă cu 19 module distincte, printre care se numără și un soft recrutare personal. Dacă dorești să afli mai multe despre utilitatea acestora în organizația ta, contactează-i pe cei de la UCMS by AROBS prin mail la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424. Soluțiilor lor te vor ajuta să faci pașii potriviți pentru ca eficiența și productivitatea să caracterizeze activitatea companiei tale!

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#recrutare personal, #recrutare personal echipa , #Stiri Companii